Et tight-tip #2 – K-DEER

K-DEER tights outfit goyogi.dkK-DEER tights outfit goyogi.dkK-DEER tights outfit goyogi.dkK-DEER tights outfit goyogi.dkVerdens bedste yogatights – dem har jeg fundet!

Jeg forsøger stadig at holde gang i mit projekt om at dyrke mere yoga i 2015. I morgen tager jeg til Aarhus for at deltage i Ashtanga yoga i Fitnessdk. Det har jeg gjort flere gange før, men lige netop på søndag vil der blandt andet være ekstra fokus på håndstand, og dét glæder jeg mig til! Jeg kan dog ikke prale af at jeg har været særligt flittig med mine støtteøvelser til håndstand på det seneste, så det er vist meget godt med et lille spark bagi.

Jeg har egentlig aldrig gået ret meget op i at noget tøj var bedre end andet i forhold til at dyrke yoga. Jeg har følt mig ganske godt tilpas i mit typiske Nike outfit. Desuden har jeg aldrig rigtigt fundet en hjemmeside eller en butik med et udvalg af yogatøj som jeg brød mig om. I hvert fald ikke i Danmark. Jeg har som tidligere nævnt nok været lidt fordomsfuld i forhold til den slags tøj en rigtig yogi ville iklæde sig. Jeg er heldigvis blevet klogere og har fundet ud af at yogatøj først og fremmest ikke behøver være hverken kedeligt eller usmagligt. Derudover har jeg erfaret hvor stor en forskel komfort gør – særligt når jeg dyrker yoga. Jeg kan ikke længere bare iklæde mig et par af mine ellers elskede Nike tights, for de har som regel en lynlås bag på lænden som generer når jeg ligger på ryggen, og derudover bliver de sjældent siddende hvor de skal når kroppen kommer ud i alle tænkelige og utænkelige stillinger.

Det var faktisk helt tilfældigt at jeg faldt over goyogi.dk hvor jeg ret hurtigt forelskede mig i det lækre udvalg af yogatøj. Siden har jeg indgået et samarbejde med Louise som har været så sød at sende mig nogle af de mest populære items – bl.a. de stribede tights fra K-DEER som jeg har på på billederne. Det er uden sammenligning de mest behagelige tights jeg nogensinde har ejet. Og så er de 100% ikke-gennemsigtige. De er intet mindre end perfekte til yoga. De er så fantastiske at have på at jeg hopper i dem hver gang jeg har mulighed for det. Søndage hjemme på sofaen? På med mine K-DEER tights! De kan købes lige her. Jeg har allerede et nyt par i kikkerten som jeg nok bliver nødt til at købe. Det bliver så mit tredje par? Wooops. Som det sikkert fremgår af min Instagram-profil har jeg også forelsket mig i mærket Onzie som goyogi.dk også forhandler. Jeg har blandt andet købt en top (denne) og 2 par tights (dem her og dem her) derfra. Det ser altså ud til at mit højtelskede Nike har fået lidt konkurrence…

Translation: Louise from goyogi.dk has sent me a few of the most popular items from her online shop. These tights from K-DEER are the most comfortable tights I own, and they’re just perfect for yoga. I do tend to wear them at other times as well. I just can’t help it!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Tjek lige dit link til hjemmesiden, hvor dine tights kan købes. Du linker til en bikini, ikke tights ;-)
  Rigtig god ferie til dig, Christine! Mange hilsener Marlene

 • Ser supre ut! Må også tipse deg om Yogaklærne fra norske Run&Relax. De er helt fantastiske! Myke, fleksible og sitter veldig bra.

  PS. Takk for en inspirerende og reflektert blogg.

  • Tusind tak for tippet OG de søde ord <3 Jeg vil helt klart lige tjekke Run&Relax ud!
   Rigtig god sommer :-)

  • Det er jeg glad for at høre, Nadia! Håber fortsat at kunne bidrage med lidt inspiration :-)