Et rødbede-tip

Økologiske frosne rødbeder Änglamark christinebonde blogØkologiske frosne rødbeder Änglamark christinebonde blog

Hvis man elsker smoothies lige så meget som jeg gør, vil man helt sikkert også elske dette tip. Måske er jeg bare langsom i opfattelsen, men for nogle dage siden opdagede jeg altså disse frosne rødbeder som både er danske og økologiske. Jeg tror endda jeg fandt dem på tilbud, men jeg mener at normalprisen er 15 kr. De er perfekte til smoothies! Ved nærmere eftertanke ved jeg faktisk ikke lige hvad jeg ellers skulle bruge dem til, men eftersom jeg laver rigtigt mange smoothies, er der i hvert fald ingen risiko for, at de ikke bliver brugt. De sparer mig for tid da jeg slipper for at stå og vaske, skrælle og skære rødbederne, og så fungerer de perfekt som en forfriskende isterning. Jeg tror i hvert fald jeg vil lave en rødbedesmoothie senere i dag.

Translation: I think every smoothie lover will appreciate this little tip. A few days ago I found these frozen pieces of beetroot that are Danish and organic and only cost me 15 dkr. Perfect for a beetroot smoothie when you wanna save time and make sure it’s ice-cold. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • nøj dem skal jeg da vist have fat i. Jeg elsker bagte rødbeder men hader at stå og skrælle dem!

  • Åhh, det er også bare lækkert! Jeg tror dog jeg ville købe friske rødbeder netop til det formål så jeg ikke skulle bøvle med at tø dem op ;-)

 • De er så gode! Jeg har dem ofte i fryseren som backup, da jeg elsker ovnbagte rødbeder :D jeg foretrækker de friske (elsker også rå rødbede), men de frosne er dejligt nemme og prisen er fin – og de er ofte på bud :D

  • Jeg foretrække også de friske (ELSKER fx råkost af rødbede), men til smoothies er de her bare helt perfekte :D Derudover synes jeg desværre de friske er svære at finde i en økologisk udgave :/

 • Hej – jeg kan ikke finde frosne rødbeder nogen steder. Heller ikke hos Coop.
  Hvor køber du dine ano 2022?
  Vh Peter

  • Hej Peter! Det er godt nok længe siden jeg har set dem i supermarkederne, må jeg indrømme. Men sidst jeg så dem var det i SuperBrugsen.