Et rødbede-tip

Økologiske frosne rødbeder Änglamark christinebonde blogØkologiske frosne rødbeder Änglamark christinebonde blog

Hvis man elsker smoothies lige så meget som jeg gør, vil man helt sikkert også elske dette tip. Måske er jeg bare langsom i opfattelsen, men for nogle dage siden opdagede jeg altså disse frosne rødbeder som både er danske og økologiske. Jeg tror endda jeg fandt dem på tilbud, men jeg mener at normalprisen er 15 kr. De er perfekte til smoothies! Ved nærmere eftertanke ved jeg faktisk ikke lige hvad jeg ellers skulle bruge dem til, men eftersom jeg laver rigtigt mange smoothies, er der i hvert fald ingen risiko for, at de ikke bliver brugt. De sparer mig for tid da jeg slipper for at stå og vaske, skrælle og skære rødbederne, og så fungerer de perfekt som en forfriskende isterning. Jeg tror i hvert fald jeg vil lave en rødbedesmoothie senere i dag.

Translation: I think every smoothie lover will appreciate this little tip. A few days ago I found these frozen pieces of beetroot that are Danish and organic and only cost me 15 dkr. Perfect for a beetroot smoothie when you wanna save time and make sure it’s ice-cold. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.