Et nyt kapitel

Chrisser_0110

Der var ellers rig mulighed for at lave en vaskeægte click bait-overskrift til lige præcis dette indlæg, meeen… Jeg vil egentlig bare lige checke ind og sige velkommen til mit nye virtuelle hjem her hos Bloggers Delight, hvor jeg endelig er klar til at tage hul på et nyt kapitel. I blogland er det tilsyneladende kutyme, at man lige understreger at man ikke har tænkt sig at skifte identitet eller agenda, fordi man bliver en del af et blogfællesskab eller på anden måde flytter sin blog. Det er altså heller ikke tilfældet her, bare rolig. Til gengæld får jeg fra nu af nogle bedre vilkår og en masse nye muligheder, som motiverer mig helt vildt til at skabe værdifuldt indhold – både hyppigere og i større omfang og forhåbentlig som springbræt til endnu større projekter.

Lige siden jeg færdiggjorde min bachelor i januar (okay, måske lige efter at have brugt en måneds tid på at slappe af, nyde friheden og lave absolut ingenting), har jeg haft gang i det helt store tankemylder omkring fremtid, karriere, planer, ambitioner, drømme… Det der voksenliv, I ved. Det er noget som jeg stadig brygger på i et helt andet indlæg, men det korte af det lange er, at min flytning til Bloggers Delight helt klart er et led i alt dét.

Inden jeg fortsætter med alt det her nørderi i forhold til opsætning og design af bloggen (som altså kommer til at rode lidt de næste par dage), vil jeg strikke et program sammen til mit TRX-hold i Parken kl. 17. Jeg checker ind igen i morgen og giver en status på min 30-dages Bikram challenge! #serioussweatsesh

Finally, my blog is a part of the Bloggers Delight family, and I can’t wait to get started blogging here from my new virtual home.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Christine.
  Tillykke med dit nye “hjem”! Er spændt på at høre om dine fremtidsplaner.
  Hvilke hold underviser du i fitness dk? Er det kun i Parken?
  Bedste hilsner

  • Tak, Pernille :D Jeg er også selv lidt spændt på om jeg snart kan blive så konkret omkring mine fremtidsplaner at jeg kan dele dem ;)
   Lige pt. er det kun TRX jeg har i Parken. Søndag formiddag har jeg CXWORX og BODYFLOW i Adelgade. Kommer du forbi? :)

   • Ja, det må jeg da hellere gøre. Har min første TRX time i Adelgade i dag, så måske jeg bliver bidt af det :)