En dag i mad #2

En dag i mad #2

Endnu et “Dét har jeg spist på en dag”-indlæg. Kan I se en lighed sammenlignet med sidste gang? Det er noget som jeg er begyndt at få flere og flere spørgsmål omkring, og derfor har jeg også tænkt mig at lave et særskilt indlæg omkring det.

En dag i mad #2 7

Der var virkelig sommerferiestemning over gårsdagens morgenmad. Den bestod nemlig af vandmelon. En hel vandmelon. Skåret i mundrette stykker og spist med en gaffel af en kæmpe skål. Åh, hvor var det lækkert og forfriskende. Jeg kan virkelig mærke at jeg lige skal vænne mig til temperaturskiftet udenfor, og særligt de sidste par dage har jeg haft sindssygt ondt i hovedet og svært ved at sove om natten, så jeg prøver at få lidt mere væske indenbords – også i form af den mad jeg spiser. Irma har lige nu økologiske vandmeloner til 28 kroner, og de smager allerede præcist som når de er i sæson. Søde og friske i smagen og nærmest sprøde i kødet. Muuuums.

En dag i mad #2 1

Til frokost fik jeg en blendet sag bestående af banan, blåbær, jordbær, basilikum, broccoli, spinat, kollagen, kokosmælk og loppefrøskaller toppet med kakao og kokoschips. Det var en af de dage hvor farven ikke ligefrem så super appetitlig ud, men nøj, hvor var den god. Så god at jeg er sikker på at selv børn ville elske den.

En dag i mad #2 5

Efter mit TRX-hold om eftermiddagen havde Nicklas og jeg aftalt at løbe en lille tur (jeg har sat mig for at prøve at ramme min gamle løbeform igen, så jeg har virkelig brug for en hare), og som et lille tilskud til energikontoen nuppede jeg et par dadler. Det gjorde jeg i øvrigt også lige efter løbeturen. Dadler er helt sikkert en af mine guilty pleasures.

Læs også: En dag i mad #1

En dag i mad #2 2

Jeg ved ikke om det var på grund af varmen og at jeg havde følt mig lidt utilpas hele dagen, eller om jeg bare var hangry, men det skulle i hvert fald gå stærkt med aftensmaden. Det tog mig heller ikke mere end 10 minutter at lave. Jeg fik en omgang avokado, surkål, grønne linser, dampet broccoli og sød kartoffel og et stykke lasagne som på magisk vis ikke var blevet spist i weekenden. I lørdags afprøvede jeg nemlig en opskrift på en glutenfri og vegansk lasagne som jeg ærligt talt ikke kan få armene ned over! Jeg skal lige lave den en gang mere med et par justeringer, men jeg glæder mig SÅ meget til at dele den med jer.

En dag i mad #2 3

Efter aftensmaden havde jeg lyst til noget sødt og dessertagtigt. Jeg kørte lidt banan, hindbær, blåbær, kollagen, loppefrøskaller og kokos-/rismælk gennem blenderen og toppede med tahin, morbær og bipollen. Ret så lækker aftensnack.

Måske er der nogle af måltiderne som I er blevet inspireret til at afprøve? Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at høre, hvordan jeres dag i mad har set ud. Jeg har i hvert fald også masser af dage hvor jeg bare ikke aner hvad jeg skal lave af mad, så jeg er altid ude efter lidt inspiration ?

Another example of what I eat in a day. Maybe some of you get inspired to try something similar?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Så fine og inspirerende indlæg! Ønsker fleeeeeere af dem :-D
  Jeg tænkte på, spiser du aldrig en grød til et måltid, hvis ikke – hvad er så grunden?

  Bh Maria

  • Tak! Dejligt du synes om den type indlæg :-)
   Jeg spiser grød en gang imellem og har også flere opskrifter herinde :-D

   • Ja, det også rigtigt :-)

    Et andet blogindlæg, som kunne være spændende var hvis du skrev hvordan en typisk træningsuge kunne se ud for dig – evt. med mad også, sådan før/efter.
    Ps. Synes det er dejligt at se en blog, som er så naturel som din!