Et indblik i min træning + et tilbud

et-indblik-i-min-traening-et-tilbud

Sko HER ⎮ shorts (lignende) HER ⎮ sports-bh HER

Vidste I godt at en hjemmelavet romkugle er et ganske glimrende måltid lige inden en træning?

Det fandt jeg i hvert fald ud af i går, og nogle af jer har måske allerede set det på min Insta Story, hvor jeg også har delt gårsdagens træningsprogram. I kan endda få lov at se hvordan jeg ser ud når træningen har været rigtigt hård ved mig. Jeg var ellers overbevist om at jeg ikke ville komme afsted, eftersom min søndagstræningsmakker brændte mig af. Efter at have været tidligt oppe og mikset Les Mills-programmer, undervist CXWORX og BODYFLOW i Fitnessdk, taget en morfar, ligget på langs det meste af dagen og spist en kæmpe romkugle (…okay, faktisk to) var det ikke ligefrem en træning der lokkede allermest. Grunden til at jeg alligevel kom afsted var nok, at jeg kom i tanke om hvor meget jeg egentlig elsker at træne søndag eftermiddag eller lige inden aftensmadstid. På det tidspunkt er der nemlig ikke ret mange mennesker i Fitnessdk Parken hvor jeg plejer at træne, og jeg elsker at have legepladsen for mig selv.

Se også: Effektiv hjemmetræning uden redskaber

I øjeblikket kan jeg ikke rigtigt motivere mig selv til at køre min sædvanlige styrketræning, så i stedet bygger jeg en session op som en slags cirkeltræning med en god veksling mellem styrkeøvelser og konditionsøvelser i forskellige intervaller. Hvad jeg helt præcist lavede i går, kan I som sagt se på min Insta Story ved at følge mig her: @christinebonde. Udover et indblik i min træning kan I også få et sneak peek på mine køkkeneksperimenter. Mit seneste køkkeneksperiment er min version af romkugler, og jeg siger jer… De er helt åndssvagt gode! Så gode at de slår mine yndlings fra Naturbageriet. Opskriften kommer i løbet af denne uge.

Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave i træningscentret i dag, ligger der altså et sveddryppende forslag på min Insta Story lige nu. Hvis du er interesseret i mere træning fra mig eller måske har lyst til at træne sammen med mig, skal du holde øje med YO STUDIOS hvor jeg meget snart kan tilbyde netop det. Du er også velkommen til at skrive til mig allerede nu på christinebonde@hotmail.com.

Ha’ en dejlig mandag derude!
Christine_bottom_2

Indlægget indeholder affiliate.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.