Det vidste du ikke om mig #4

Christine Bonde, studiet Meinungsgade Nørrebro1

1. Jeg får ondt i øjnene når folk skriver “også” men i virkeligheden mener “og så”… Hold så op med det. Please.

2. Jeg elsker at se folk lave mad og er en kæmpe sucker for madprogrammer! Alle slags madprogrammer that is. Det er flintrende ligegyldigt hvilken form for mad det er og hvem der laver det – alt fra Masterchef (det australske er the bomb!) til Den Store Bagedyst til Det Søde Liv. Om det er med Mette Blomsterberg, Jamie Oliver, Camilla Plum, madbloggere (ååååh, jeg elsker Green Kitchen Stories’ videounivers) eller min egen mor er underordnet. Jeg er vild med det.

3. Jeg hader blæst. Ikke kun på den der “modvind er mega irriterende fordi det gør cykelturen hårdere”-måde, men bare lyden af vind gør mig vanvittig. Sådan virkelig. Den der susen for ørerne går lige i mit nervesystem og gør mig enormt irritabel.

4. I mine teenageår glattede jeg the shit out of mit hår fordi jeg hadede mine naturlige krøller, men i dag sætter jeg faktisk pris på at det både kruser, krøller og er lige så tykt som hestehår. Naturligt skødesløst som min frisør elsker at kalde det…

5. Jeg hader at skulle ringe til min læge, forsikringsselskab, fagforening og lignende. Ikke kun fordi der ofte er lang ventetid inden man kommer igennem, men fordi jeg virkelig ikke bryder mig om den der overfladiske, formelle og nærmest højtidelige tone man skal føre en samtale i.

6. Jeg drømmer ret tit at verden går under pga. naturkatastrofer eller krig. Hvor fucked up er det lige?

7. Jeg hader at blive rørt i ansigtet da det både gør mig halv-klaustrofobisk og meget opmærksom på at jeg ikke har det så godt med bakterier?

8. Jeg spekulerer meget – over gode og dårlige ting, over vigtige og knap så vigtige ting.

9. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv var at uddanne mig til BODYFLOW-instruktør da det har udviklet mig så meget både kropsligt, fagligt og mentalt. Faktisk vil jeg gå så vidt og sige at det var et vendepunkt i mit liv. Ikke nødvendigvis på grund af selve indholdet på uddannelsen, men på grund af alt det den førte med sig.

10. Jeg har et kæmpe girl crush på Keira Knightley.

Hvis du er mere nysgerrig på mig, kan du læse flere personlige facts her, her og her.

This is the fourth post about things you probably didn’t know about me. Learn more herehere and here.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Seriøst… Jeg kunne lige så godt selv have skrevet det dér! Måske lige bortset fra punkt 4, 6 og 10 – men ellers er det virkelig uhyggeligt meget mig! :O