Chris MacDonald og Mads Bo på tur

Jeg bliver nødt til at tippe jer om det her! Jeg er lige kommet hjem fra fitnesscenteret hvor jeg spottede et opslag om et foredrag med ingen ringere end Chris MacDonald og Mads Bo. Arrangementet kan opleves fra 27. august og indtil 5. september og man kan læse meget mere om foredraget på highonlife.dk. Jeg har før udtrykt min kæmpe fascination af Chris MacDonald (læs eksempelvis mere HERHER og HER), og i takt med min stigende interesse for juicing har jeg også fået øjnene op for juicekongen Mads Bo. Der er i hvert fald ingen tvivl om at jeg skal ha’ købt en billet i en fart. Faktisk tror jeg hellere jeg må gøre det med det samme. Hvem er med?

Translation: I can’t wait to be inspired and motivated by Chris MacDonald and Mads Bo who are collaborating and making an event where they’ll talk about energy, mental health, juicing etc. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.