Tupperwares svar på en spiralizer

TupperwareSquashpasta

Hvis man lige som mig ikke ejer en spiralizer kan man med fordel bruge denne tingest fra Tupperware som alternativ. I virkeligheden er det vel bare et juliennejern, men den laver i hvert fald de fineste pastalignende strimler af både squash og gulerod! Jeg havde ellers planer om at købe en rigtig spiralizer, men så fik jeg denne her af min mor. Hun havde fået den i værtindegave til et Tupperware-party, og det er vist et helt nyt produkt så jeg kan desværre ikke oplyse prisen, men mon ikke den ligger tæt på 100 kroner. Jeg synes i hvert fald det er super smart! Det åbner pludselig op for en masse muligheder, og nu hvor jeg allerede har brugt det som alternativ til pasta skal jeg helt sikkert prøve at eksperimentere med nogle forskellige salater og forsøge at være lidt kreativ.

Translation: I got this thingy from my mom the other day, and I’ve been using it to make the most beautiful squash pasta! I actually planned on buying a spiralizer but this thing is just as suitable for the purpose. It’s a pretty new product from Tupperware and my mom got is as a hostess gift so I don’t know the price but I think it’s around 100 dkr.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg bruger også bare et helt almindeligt juliennejern til squashspaghettien – det fylder mindre og er meget billigere end en spiralizer – smartsmart :)

 • Den skal jeg da også have, det ser ud som om den er super god til squashspaghetti :-)

 • Det er super smart, ved du hvad den hedder hvis man skal finde den på tupperwares hjemmeside? eller hvor man evt. ellers kan købe sådan en?:-)

  • Nej, desværre :/ Den er som sagt ret ny, så jeg ved ikke om man kan få den endnu. Jeg ved kun at du kan få den hvis du tager til et Tupperware party ;)

 • Hejsa

  Juliene grøntsagsskrælleren er ikke helt i handlen endnu. Det var en del af takkegaven i maj måned 2013. Her efter uge 35 kommer vores nye efterår/vinter katalog. Jeg håber den bliver en del af det nye katalog sammen med vores andre FANTASTISKE grøntsagsskrællere. Men jeg tror den kommer til at koste 99 kr. ligesom de andre.

  Hilsen
  Frank
  Tupperware konsulent

  • Hej Frank
   Jeg kan nu se på jeres hjemmeside at juliene grøntsagsskrælleren ikke er med i jeres efterår/vinter katalog. Betyder det, at den ikke kommer til salg eller?
   HIlsen Karina

 • Jeg er da meget interesseret i at få fat i sådan en skræller. Kan du se om der står et lille nummer på den? For den findes ikke i sortimentet som standard.
  Håber du kan hjælpe :-)

  • Jeg fik denne her af min mor i forbindelse med et Tupperware-party. Ved faktisk ikke om den kan købes online :-/

   • Årh, okay.. Kan ikke rigtig finde den online … Jeg ser om den kan findes et andet sted :)

    Tak for svar :D !