GREEN STAR ELITE slow juicer

Green Star Elite juicerGreen Star Elite juicer

GREEN STAR ELITE juicemaskine

24 dage skulle der gå fra jeg luftede tanken om en sund investering til det blev en realitet. I dag har jeg nemlig modtaget min Green Star Elite juicer, og min begejstring vil ingen ende tage! Jeg har lige fået den pakket ud og samlet (hvilket faktisk var utroligt nemt), og nu sidder jeg og overvejer at køre en tur i Kvickly for at tømme deres grøntafdeling så jeg kan få juiceren afprøvet med det samme. Det fede er nemlig at jeg allerede har ret godt styr på hvordan den fungerer eftersom jeg jo fik lov at afprøve den hos min veninde Tine. I kan i hvert fald godt regne med at juicing vil være et emne som dukker op i ny og næ her på bloggen for eftertiden. Jeg regner med at jeg vil starte med at spamme jer med juiceopskrifter, men jeg har også en idé om at jeg skal afprøve juice fasting, så det håber jeg I er interesserede i at læse om.

Jeg vil dog lige beklage stilheden på bloggen, men min eksamen kommer tættere og tættere på, og jeg skal have lavet en disposition til 15 spørgsmål inden den 25. (hvor jeg skal slagtes), så jeg har virkelig meget at se til. Desuden kæmper jeg med at holde motivationen oppe i forhold til studiet lige pt. hvilket ikke ligefrem gør eksamensforberedelserne nemmere, men mere om det på et andet tidspunkt.

Translation: I just received my Green Star Elite juicer and I’m soooo excited. Can’t wait to try it out and explore the world of juicing!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.