Certificeret BODYFLOW-instruktør

Jeg har lige modtaget en mail med en fantastisk nyhed – jeg er blevet certificeret som Les Mills Bodyflow instruktør! Weeee! For 14 dage siden indsendte jeg en video af mig selv der underviser en times Bodyflow (sådan er proceduren), og jeg har nok tjekket min mail 1000 gange i løbet af en dag for at se om videoen var blevet behandlet, så det er en kæmpe lettelse endelig at have fået respons på den og ovenikøbet blive godkendt. Jeg har stadig masser at lære som ny instruktør, og jeg har også allerede sat mig nogle mål så jeg bliver ved med at udvikle mig som Bodyflow instruktør. Men hvor ER jeg bare GLAD!

Translation: Today I can call myself a certified Les Mills Bodyflow instructor! I just received my certificate, and I’m sooo happy and relieved. I still have a lot of things to work on when teaching classes, and I intend to keep progressing and getting better.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ej, hvor fedt for dig! Tillykke :) Jeg har en veninde, som er helt bidt af det, og som prøver at hive mig med. Så vidt jeg kan se, findes det dog ikke i FW endnu – desværre. Men mon ikke, det snart kommer :)

    • Tak, Anne! Hvis det lykkes din veninde at hive dig med vil jeg virkelig anbefale dig at du prøver det mere end bare en enkelt gang. Det kræver lige 2-3 gange før man oplever flowet i programmet som nærmest er hele essensen af det. Så vidt jeg ved har FW slet ingen Les Mills hold men i stedet deres egne versioner af dem – fx minder ThaiBo om Bodycombat og BodyFit om Bodypump. Men måske de får det engang :)