Årets første måltid

Kære 2013, skal vi ikke bare aftale at du bliver et skidegodt år?

Jeg har det lidt ambivalent med nytår. Egentlig kan jeg godt lide tanken om at det symboliserer en ny begyndelse og at man pludselig føler sig motiveret til at sætte sig nogle mål for fremtiden, men alt det hurlumhej med nytårsforsætter kan også bare blive for meget. Jeg synes jo ikke det er nødvendigt at årstallet i kalenderen skal ændres før at man beslutter sig for at ændre på tingene. Jeg har dog gjort mig nogle tanker om hvad jeg gerne vil opnå i 2013, og i år har jeg endda skrevet dem ned så jeg kan vende tilbage og kigge på dem.

Aftenen fejrede jeg i mit barndomshjem sammen med min familie og min kæreste, og vi havde en super god aften hvor hygge, afslapning, god mad og godt selskab var i højsædet. Jeg startede årets første dag med et måltid bestående af proteinpandekager med skyr og æble med en kop grøn te, og efterfølgende gik jeg en lang tur for at nyde det skønne solskin.

Hvad har I lavet på årets første dag?

Translation: Dear 2013, why not decide to be a great year? I feel a bit weird about New Year. I like how it symbolizes a new beginning and how it – for some reason – motivates us to set goal for the future but all the New Year resolution can also drive me crazy. However, I did think of some things I would like to achieve in 2013, and I even wrote them down. 

I started 2013 with this meal consisting of pancakes, skyr, an apple and some green tea. How did you guys start out January 1st?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.