Behind the scenes, ekstrasnaser & metasnak

Christine Bonde blog Facebook

Den slags elsker jeg faktisk i de fleste henseender – også når det kommer til blogging. Det gør lige det hele lidt (meget) mere interessant. At få et kig bag kulisserne, et glimt af noget af det der egentlig var udeladt og metatanker omkring indhold er jeg bare vild med. Det er blandt andet noget af det jeg bruger bloggens Facebook-side til at dele.

For nyligt har jeg f.eks. vist:

Som jeg før har snakket om, kan jeg godt lide at bruge de forskellige sociale medier på en måde så de komplimenter hinanden frem for bare at henvise til hinanden og have præcist samme indhold.

Følger I med via Facebook (her)? Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre hvor og hvordan I foretrækker at følge med.

These are some of the things and extra bits you can see on my Facebook page. It’s in Danish though.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.