Aktiv ferie

Selvom man næsten skulle tro at vinteren er vendt tilbage kan jeg sagtens gå og glæde mig til sommer. Det er ikke længe siden der blev bestilt flybilletter, og igen i år går turen til Sydfrankrig hvor mine forældre har en ferielejlighed – og heldigvis ville de gerne have min kæreste, min søster og mig med endnu engang! Jeg glæder mig selvfølgelig til at komme ned og slappe af og hygge mig med de mennesker jeg holder allermest af, men jeg ser altså også frem til endnu en omgang “aktiv ferie”. Jeg bliver nemt rastløst af at ligge og solbade alt for længe (selvom det ikke altid har været sådan!), så jeg elsker at kunne betragte hele området hvor vi bor som min egen lille (kæmpestore) legeplads hvor der er mulighed for at træne på andre måder end jeg er vant til. Jeg glæder mig i hvert fald til den står på tennis, svømmeture, trappeløb, landevejscykling og løb i bjergene!

Holder I ferie et sted hvor der også er mulighed for lidt motion eller vælger I at holde helt fri fra træningen?

Translation: Even though it seems like winter has returned and summer is far away I can’t stop thinking about my next vacation which will be in my parents’ house in France once again. Of course I’m looking forward to relaxation and spending time with my loved ones but I also like the thought about all the different kinds of exercise I can do. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hvis det stod det mig så ville jeg klart vælge et sted hvor der var tonsvis af muligheder for at få motion :-) Det er dog ofte mine forældre der bestemmer hvor turen går hen, så jeg søger altid for at have min løbesko med..

  • Nogle gange handler det også bare om at være lidt kreativ. Vi har eksempelvis ofte været ude at køre på vandscooter, og det er altså på mange måder også en god og anderledes workout – især for lår og baller! Men hvis man har løbeskoene med er der jo allerede masser af mulighed for motion. Det fede er at man kommer ud i nogle nye omgivelser og får kroppen ud af den rutinemæssige træning :)

 • Elsker også selv aktive ferier. :)
  Der er ikke noget bedre end at dyrke motion i de varme himmelstrøg. Om det så er tennis, svømning, løb eller beach volley..
  Jeg var et år på La Santa sport, hvilket også var super godt, og virkelig mange muligheder for at dyrke motion :)

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.