5 foodies du skal følge #2

{ Jeg vil vædde med, at uanset om dit Instagram-feed primært er fyldt med træning, bolig, skønhed, rejser, familieliv, kendisser, citater eller andet, så følger du også mindst én profil som kan et eller andet med mad. }

Læs også: 5 foodies du skal følge #1

Her er opfølgeren til mit første indlæg og dermed 5 nye profiler på Instagram som jeg synes du skal følge, hvis du kan lide at blive inspireret af mad på den ene eller anden måde:

@babybite.dk

5-foodies-du-skal-foelge-2-babybite-dk

På trods af at jeg endnu ikke har børn (og stadig egentlig er mere skruk efter en hund), elsker jeg den her profil. Jeg er vild med at Charlotte sætter fokus på, at mad ikke bare er brændstof, men i dén grad også kan være en oplevelse især for børn. Det er virkelig imponerende hvor kreativ hun formår at være med maden uden at gå på kompromis med sundhed og næring.

@et_skridt_ad_gangen

5-foodies-du-skal-foelge-2-et-skridt-ad-gangen

Selvom min skønne veninde Anneli laver retter fra mange forskellige køkkener (og virkelig giver mig lyst til at prøve en masse nye ting af), kan hun altså ét eller andet med især den nordiske æstetik som er helt tydelig i hendes lille madunivers.

@foodieflatlays

5-foodies-du-skal-foelge-2-foodieflatlays

Hvis der er noget som virkelig hitter på Instagram, så er det da madbilleder taget oppefra i et perfekt indrammet frame. Am I right? Og der findes simpelthen en profil som udelukkende er dedikeret til dét. Jeg er fan.

@jennymustard

5-foodies-du-skal-foelge-2-jenny-mustard

Jeg følger faktisk primært Jenny Mustard på YouTube hvor hun deler en masse livsstilsindhold, men jeg elsker også hendes minimalistiske univers på Instagram. Præcis lige som hendes garderobe, make-up, indretning, filosofi og generelle udtryk, er hendes mad også super enkel og fin.

@thebananachronicles

5-foodies-du-skal-foelge-2-the-banana-chronicles

Altsååååøøhmm… Hvis du elsker bananer… Så vil du elske denne profil. Enough said.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.