(AFSLUTTET) Vil du med til sundhedsfest i København? #CHW2015

Copenhagen Health Week #CHW2015Copenhagen Health Week #CHW2015

Snart bliver Københavns modeuge skudt i gang, og selvom jeg stadig har en stor kærlighed til mode, er jeg alligevel mere begejstret over at der i år bliver afholdt en sundhedsuge. En hel uge dedikeret til sundhed. Hvor fedt er det ikke lige?

Copenhagen Health Week er et helt nyt initiativ som løber af stablen for første gang søndag den 23. august og varer indtil den 30. august. Jeg leder stadig efter en lejlighed i København, men uanset om jeg har fundet noget til den tid eller ej, skal jeg helt sikkert deltage! Ugen vil byde på masser af events, foredrag, træning og mad, og jeg blev især fristet da jeg læste om mindfulness i Botanisk have, Copenhagen Yoga Festival, workshop med Anna Bogdanova, mountainbike i Hareskoven og workshop i tai chi og qi gong. Dét og meget mere får man gratis adgang til med sin billet. Derudover vil der være en lang række lækre rabatter hos Botaniq, Juicy, Palæo, Proteinbaren, Get Active, Chilimili, Frankly Market m.fl. Programmet for hver dag i hele ugen finder du lige her.

Fristet? Jeg har fået mulighed for at finde 3 heldige vindere som hver får 2 billetter til Copenhagen Health Week. Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at:

– følge bloggen via Bloglovin’ ved at trykke her
– skrive en kommentar i kommentarfeltet (husk at angive en e-mail som jeg kan kontakte dig på)

Jeg finder de 3 vindere lørdag den 8/8 kl. 24.00. Held og lykke!

Translation: (For Danish residents only)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.