Top 5 FAQ

christinebonde blog spørgsmål svar FAQ

Nu er det ikke fordi jeg bliver bombarderet med hverken mails eller kommentarer med en masse spørgsmål, men til gengæld er det ofte de samme spørgsmål der går igen. Faktisk er der 5 spørgsmål som jeg har fået mere and bare et par gange, så her er et par hurtige svar.

Spiser du aldrig usundt?

Det her spørgsmål er helt klart det, jeg bliver stillet allermest. Det er ikke altid at jeg bliver spurgt så direkte, men jeg ved godt at det som regel er dét, folk mener. Det er slet ikke så let for mig at svare på, for det kræver at jeg ved hvad vedkommende der spørger forstår ved sundhed og at jeg selv definerer hvad det vil sige at noget er usundt. Jeg har en idé om at folk måske i virkeligheden mener, om jeg aldrig falder i. For jo, det gør jeg, men min svaghed er bare ikke slikskålen eller chipsposen (you get the picture). Min svaghed er at jeg kommer til at spise alt for meget.

Hvor tit træner du?

Mere eller mindre hver dag – jeg er i hvert fald aktiv hver dag. Hvis folk mener styrketræning, er det selvfølgelig ikke hver dag. Hvis folk mener konditionstræning, er det selvfølgelig heller ikke hver dag. Min træning er meget mere end bare styrke- eller konditionstræning, og jeg forsøger at gøre den så varieret som overhovedet muligt. Jeg planlægger i øvrigt heller ikke min træning i forvejen, men jeg “træner” på den måde som jeg nu har lyst og tid til.

Laver du træningsprogrammer?

Jeg bliver altid overrasket over dette spørgsmål, for nej, det gør jeg ikke. Jeg ved godt at der er flere som studerer det samme som mig der laver både kost- og træningsprogrammer, men det gør jeg altså ikke.

Spiser du ikke kød længere?

Mit indtag af kød er mindre end det nogensinde har været før, og min kost er primært plantebaseret. Hvis jeg spiser kød er det oftest fisk. Svinekød og kylling siger mig næsten ikke noget længere. Oksekød spiser jeg kun hvis det er økologisk eller når jeg ved at dyret har haft det godt. Et dybdegående svar kræver vist en længere forklaring, men læs evt. om nogle af mine tanker omkring kød i et tidligere indlæg her.

Har du planer om at stille op i bikinifitness?

Særligt efter min praktik hos Lonnie har jeg fået dette spørgsmål flere gange, men svaret er 100% nej. Det er slet, slet ikke mig. Jeg forstår overhovedet ikke hvor folk får den idé fra. Jeg har stor respekt for de atleter som stiller op, men det er slet ikke en verden for mig. Jeg vil langt hellere fokusere på kroppens sundhed, og særligt funktionalitet, frem for æstetik.

Hvis I er interesserede i mere uddybende svar til spørgsmålene, må I meget gerne sige til, for nogle af emnerne kunne sagtens få et indlæg for sig selv.

Translation: There are some questions that I get asked quite frequently. Here are my asnwers (please use Google translate if you’re interested in them).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Det er altid spændende at læse hvad andre stiller af spørgsmål og jeg synes at du kommer med nogle finde svar. Jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om din plantebaserede kost, da jeg sådan set er begyndt at spise på samme måde og så er det interessant at høre andres erfaringer på det område :)

  • Du virker alt for sej Christine, og din tilgang til sund er helt fantastisk. Jeg er fan!!