Status på kogebogen + en kæmpe tak

status-paa-kogebogen-en-kaempe-tak-2

status-paa-kogebogen-en-kaempe-tak-1

Puuhhha… Jeg skal virkelig på slankekur når det her kogebogsprojekt er færdigt. Er I klar over hvor mange lækre sager jeg er nødt til at smage på nærmest hver eneste dag? Jeg ved ikke helt om det er et luksusproblem eller hvad man kan kalde det ?

Se også: Kontrakten er underskrevet

Jeg er i øjeblikket i fuld gang med at udvikle opskrifter hvilket I kan følge lidt med i på min Instagram Story hvis I er nysgerrige. Jeg er i køkkenet stort set hver eneste dag for at afprøve de opskrifter som jeg har besluttet mig for at inkludere i kogebogen. Det er begyndt at være ret hårdt (og dyrt for den sags skyld), men det bliver i dén grad opvejet af hvor privilegeret jeg føler mig over at arbejde med noget af det jeg synes er allersjovest. Selvom der i princippet er lang tid til at bogen udkommer, er jeg dog allerede begyndt at blive en lille smule bekymret over hvordan den mon bliver modtaget – især af mine fellow bloggere og andre kogebogsforfattere som jeg beundrer rigtigt meget. Tanken om at skulle sende et eksemplar til de mennesker er sgu begyndt at skræmme mig lidt! Men jeg må forsøge at bruge det som en motivation for at gøre mig endnu mere umage og give den alt hvad jeg har.

Da det jo er min første kogebog, er jeg fuldkommen ny i det hele. Nogle dage fanger jeg mig selv i at tænke, at jeg faktisk ikke aner hvad det er jeg laver! Jeg har selvfølgelig en plan at gå efter, og mit forlag har da også lavet en fin lille pjece til førstegangsforfattere med overblik over de forskellige steps i hele processen, men det kan stadig godt virke uoverskueligt og egentlig også uvirkeligt nogle gange. Jeg begynder dog at kunne krydse flere og flere opskrifter af og se hvordan manuskriptet langsomt udvikler sig. Tidligere på ugen fik jeg også at vide hvem der skal sætte bogen op rent grafisk og hvem der skal skyde billederne. Jeg har især været spændt på hvem fotografen blev fordi jeg selvfølgelig gerne vil have at billederne bliver smukke og i en stil som jeg kan genkende mig selv i.

Og nu er det altså ikke meningen at det skal lyde som en eller anden højtidelig takketale, men jeg har virkelig brug for at sige tak til jer, der allerede viser interesse for min kogebog. Jeres opbakning betyder så meget! Det er faktisk meget rart at vide at der er andre end min mor som glæder sig til at få fingrene i den ?  Men derudover vil jeg også lige sende en tak i retning af Nøddebazaren som har været så søde at støtte op om mit kogebogsprojekt ved at sponsorere diverse nødder og tørret frugt. Jeg har i hvert fald både mandler, hasselnødder, cashewnødder, valnødder, rosiner og figner til det næste lange stykke tid! Og jeg er stolt af at samarbejde med nogen der har sundhed, bæredygtighed, generøsitet og retfærdighed som deres kerneværdier ?

Nu vil jeg begynde at skrive en pakkeliste til min New York-tur på tirsdag. Kan I ha’ en dejlig weekend, alle sammen!
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.