PT

_MG_0548

Puuuuuhhha… Det er ikke mere end 10 minutter siden jeg sendte min eksamensopgave afsted, og det betyder at jeg ENDELIG kan slappe af og holde juleferie!

Jeg føler ikke at jeg har trukket vejret ordentligt de sidste par måneder! Der har simpelthen været så meget run på. Det skyldes selvfølgelig især mine eksaminer, men også at jeg har tænkt utroligt meget over hvad jeg egentlig vil med mit liv. Det lyder både dramatisk og lidt kliché-agtigt, men ikke desto mindre er det rigtigt. I hvert fald rent karrieremæssigt. Det er virkelig noget der har fyldt meget i mit hoved.

Det er bare så skønt at kunne krydse en masse ting af på min liste. Jeg er i gennem alle mine fremlæggelser, opgaver og eksaminer på studiet for i år. Til januar venter der en stor gruppeeksamen i Project Management, men heldigvis er jeg havnet i en fantastisk gruppe hvor vi er blevet enige om at holde juleferie. Vi trænger virkelig til at få ladet batterierne op, for dét her modul har været intenst. I søndags bestod jeg min personlig træner-uddannelse med et 12-tal, og jeg var simpelthen så glad. Helt ærligt, så troede jeg ikke at det ville være SÅ krævende at tage den uddannelse ved siden af mit studie… Hoooold nu op hvor var der meget læsestof! Derudover gik alle mine lørdage og søndage med undervisning, og når jeg kom hjem derfra var jeg fuldstændig kvæstet. Det er stadig ikke helt gået op for mig, at jeg kan skrive personlig træner på CV’et. Flere har spurgt mig, hvordan jeg vil bruge uddannelsen, og jeg kan ikke give et endegyldigt svar endnu, men der går nok ikke længe…

Som tidligere nævnt har jeg slet ikke haft tid til at komme i julestemning, men dét skal der laves om på i dag! Kombinationen af pakkespil, risengrød, konfekt og 3 dejlige veninder skal nok skrue op for julehumøret.

Translation: WOW! Things have been crazy the last couple of months. Last Sunday I passed my personal trainer exam, and I just handed in my exam paper a few minutes ago which means that I can finally enjoy my Christmas break. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.