Opskrift: Sunde morgenmadsvafler med matcha, ingefær og kanel

Har du lyst til at forkæle dig selv eller nogen du holder af med et lækkert morgenmåltid? Så er denne opskrift på morgenmadsvafler lige hvad du leder efter. Jeg har et par gange i løbet af den sidste uges tid haft stor glæde af at forkæle mig selv og søde mennesker omkring mig med disse lækre vafler, så derfor ville jeg give jer muligheden for det samme.

Vaflerne er langt fra de traditionelle dessertvafler som, efter min mening, er hvinende søde. Der er en smule sødme fra bananen, men jeg synes det er dejligt selv at kunne bestemme hvor søde de skal være alt efter hvilke toppings man kommer ovenpå. Vaflerne vil også fungere godt til frokost eller aftensmad toppet med fx avokado, tomat, pesto, hummus eller lignende.

Opskrift på sunde morgenmadsvafler

Ingredienser
til 3 hjertevafler

Fremgangsmåde

  • Opvarm dit vaffeljern. Jeg bruger Tefal Snack Collection.
  • Blend alle ingredienserne i en blender indtil massen er ensartet.
  • Bag vaflerne i 3-5 minutter alt efter hvor bløde eller sprøde du kan lide dem.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.