Nyt Strala yoga event + personlig update

Hej derude!

I dag vil jeg lige checke ind og tippe om mit kommende Strala yoga event. Der er i skrivende stund 7 pladser tilbage så vent ikke for længe med at reservere din plads. Du kan finde alle detaljerne om eventet og tilmelding nedenfor eller via Facebook-begivenheden lige HER. Jeg kan også afsløre at der er et spritnyt 4-ugers Strala-forløb lige på trapperne som du kan holde dig opdateret på lige HER.

Derudover vil jeg også komme med en lille personlig update. Der sker nemlig rigtig rigtig rigtig mange ting i mit liv lige nu, og jeg er ærligt talt mega overvældet. Det har jeg egentlig været i flere måneder, men jeg tror ikke engang det har peaket endnu. Jeg har haft de vildeste manifestationsoplevelser og oplevet så mange ting, som jeg stadig ikke kan sætte ord på. Jeg er slet ikke sikker på der overhovedet findes ord for det. Alle de oplevelser og hændelser både skræmmer og fascinerer mig.  Og ja, det lyder sikkert ret woo-woo-agtigt, men det tror jeg også det er. Jeg er i hvert fald begyndt at tro på, at der er en meget større forbindelse mellem alting end vi kan fatte. Jeg ved slet ikke om det hører til her på bloggen at åbne op omkring det, men nu må vi se.

Men apropos bloggen… Der har været ret stille herinde på det seneste, og det skyldes bl.a. alt det der foregår i mit liv, men også at jeg bruger en del tid bag kulissen. Jeg deler dog en masse på min Instagram-profil (@christinebonde) fordi jeg synes det er en virkelig god platform. At Instagram så igen (!?) har ændret deres algoritme, som gør det endnu sværere at nå ud til folk med sine opslag – dét er en anden sag. Jeg savner dog at udvikle opskrifter og fotografere på daglig basis, men jeg har ambitioner om at vende stærkt tilbage! Derudover er der muligvis også en ny kogebog på vej, men om den skal være i fysisk form eller som e-bog eller om den skal være på dansk eller engelsk ved jeg ikke endnu. Ønsker fra DIG er mere end velkomne!

Jeg står på mange måder ved en skillevej. Og det siger jeg med smil på læben og den bedste følelse i maven. Det bobler indeni mig i øjeblikket. Hvis du har fulgt trofast med, ved du også, at jeg efter Kos-turen snakkede en del om at være homesick. Det er stadig et tema som rumsterer i mit hoved, og der er kun kommet endnu flere dimensioner på. Jeg har på alle måder en kæmpestor rejselyst, og noget siger mig, at min tur til Berlin om et par måneder kunne være starten på noget større…

Strala yoga pop-up class *electro edition*

EVENTET ER NU UDSOLGT!

HOW YOU MOVE
IS HOW YOU ARE

Come join this Strala yoga pop-up class and treat yourself with yummy movements, good vibes + juicy electronic beats. You will be guided through a 75-minute flow that leaves you feeling calm and relaxed + energized and uplifted.

WHAT IS STRALA YOGA?

Strala is a movement-based yoga form that encourages you to be mindful, playful and curious about the way you navigate through easy and challenging things alike. It’s designed to help you heal, release stress and let go of tension so you can access your optimal health. Strala is the only system of yoga that guides an internal practice of connecting and leading how you move from how you feel.

WHO IS THIS FOR?

Everybody is welcome! You don’t need any experience with Strala yoga or yoga in general. Take an interest in yourself and and get ready to enjoy free and intuitive movement. Let’s move how it feels good to move!

SAVE YOUR SPOT

Spaces are limited. The spot is yours once the payment has gone through but feel free to reach out to me if you’d like an e-mail confirmation too. No refunds unless the class is cancelled.

PRACTICALITIES

Class will take place in Nicklas Ingemann Studio (in the big factory building) at Vermundsgade 40B 3rd floor. Bring your own mat or send me a message if you need to borrow one (I only have a few extras).

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.