Opskrift: Krydret bananbrød med Brain Blend (glutenfri)

Wow, hvor er det længe siden, at jeg har delt en opskrift med dig her på bloggen. Jeg håber, at I stadig kan lide at få inspiration til sundere søde sager, som er lette at lave ?

Jeg eksperimenterede med dette bananbrød i sidste uge, da jeg skulle have en dessert med til hyggeaften hos min dejlige svigerinde. Resultatet blev godkendt, så jeg bagte det igen i dag for at skrive opskriften ned. Det er et krydret bananbrød, da jeg har tilsat “Purple Brain” som er en blanding af gurkemeje, kanel, ingefær og sort peber samt kakao. Normalt er det en blanding, som jeg bruger til at lave chokolatte, men det fungerer også super godt til lige at gøre et bananbrød ekstra interessant.

God fornøjelse med opskriften. Og husk endelig at følge mig på Instagram HER @christinebonde hvis du vil ha’ en forsmag på mine køkkeneksperimenter og andre ting, jeg render og laver.

Opskrift på krydret bananbrød

Til en rugbrødsform

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 grader (alm. ovn).
  2. Kom alle ingredienserne (pånær den ekstra banan, rismelet og chokoladen) i en blender (jeg bruger denne) og bland det sammen indtil konsistensen er fuldstændig ensartet.
  3. Tilføj derefter rismelet og blend igen indtil konsistensen er ensartet men lidt mere sej i det.
  4. Hak den mørke chokolade groft og vend den i dejen. Brug ikke et metalredskab hvis du blander det sammen i selve blenderen.
  5. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir.
  6. Halver den sidste banan, læg den på toppen af kagen og tryk den forsigtigt let ned i dejen.
  7. Bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter og lad den køle let af inden servering.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.