Opskrift: Den grønneste grønne smoothie bowl

Den grønneste grønne smoothie bowl – både i udseende og indhold.

Således ser min morgenmad ofte ud. Eller frokost. Eller aftensmad. I det hele taget er jeg begyndt at spise rigtig mange grønne smoothie bowls igen. Jeg synes simpelthen det er den nemmeste, lækreste og hurtigste måde at få en masse grønt ind i sin kost på.

Jeg vejer og måler aldrig ingredienserne når jeg laver smoothie bowls, men der er efterhånden en del der spørger efter opskrifterne, så denne gang har jeg skrevet ned hvad jeg har brugt. Sådan cirkus ihvertfald.

En konkurrent til Vitamix…

Jeg får efterhånden en del spørgsmål når det kommer til blendere. Sandsynligvis fordi jeg er en kæmpe blendernørd. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg sværger til Vitamix og elsker lige præcis dén blender meget højt, men jeg ved også godt at det er noget af en investering. Især de nye Vitamix-modeller er helt åndssvagt dyre. Igennem en længere periode har jeg testet en Wilfa-blender som har vist sig at være virkelig god, så jeg tænkte at jeg lige ville smide en anbefaling afsted til jer. Den er helt klart en konkurrent til Vitamix og kan trylle banan og frostgrønt om til den lækreste bløde konsistens der minder om softice. Det er stadig ikke en af de dersens 300-kroners blendere, men prisen er dog noget mere budgetvenlig sammenlignet med Vitamix. Wilfa-blenderen kan købes HER.

Opskrift på den grønneste grønne smoothie bowl

Ingredienser
til 2 personer

  • 2 frosne bananer
  • 1 stor håndfuld frosne jordbær
  • 1 avokado
  • 10 kugler frossen spinat
  • 1 ½ dl frosne ærter
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 tommelfinger frisk ingefær
  • 1 ½ dl fuldfed kokosmælk
  • 2 ½ dl rismælk

Fremgangsmåde

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.