Om en følelsesladet weekend

JL yoga shoot 8056

Jeg sidder i dette øjeblik og smiler over hele hovedet samtidig med at tårerne presser på. Jeg har vist aldrig nævnt det direkte her på bloggen, men man kan roligt sige at jeg er en über-følsom person. Det jeg har oplevet gennem de sidste 3 dage har simpelthen gjort så stort indtryk på mig at jeg får brug for nogle timer, måske dage, måske uger, til at fordøje det hele.

I går aftes kom jeg hjem fra København hvor jeg har været på uddannelse. De fleste af jer ved sikkert at jeg underviser i Bodyflow og at jeg har en meget stor kærlighed til yoga som vokser og vokser. Derudover er jeg nok ret videbegærlig og har et brændende ønske om konstant at udvikle mig, personligt såvel som professionelt. Det var vel en kombination af alle de ting som gjorde at jeg – i sidste øjeblik og efter meget lang tids overvejelse – tilmeldte mig Advanced Training Module (ATM) i Bodyflow. ATM er en slags overbygning på den grunduddannelse som man tager når man uddanner sig til Bodyflow-instruktør. I alt har weekenden budt på 22 timers undervisning og personlig udvikling. Som jeg skrev på min Instagram-profil, var jeg allerede efter den første dag fuldstændig udmattet mentalt – men på en virkelig god måde. Jeg har fået så ufatteligt meget med fra den uddannelse. Først og fremmest har jeg selvfølgelig fået en masse avancerede redskaber som jeg kan bruge i min Bodyflow-undervisning, men jeg har også lært en masse om mig selv, hvor jeg gerne vil hen, og hvordan det skal ske. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så smukke ord som jeg fik fra Kristin, vores fantastiske underviser og coach. Det mest rørende var dog da hun fortalte mig at min sidste præsentation havde fået hende til at græde. Det er simpelthen et øjeblik jeg aldrig glemmer, og havde jeg ikke siddet blandt en flok mennesker jeg ikke rigtigt kendte, havde jeg nok også selv fældet en tåre fordi jeg følte mig så glad og taknemmelig.

Jeg har haft en masse forventninger til selve uddannelsen og håb for fremtidig udvikling, men mit ydmyge gemyt har ikke rigtigt turdet forestille sig hvad det eventuelt kunne føre til på længere sigt. Det har Kristin dog formået at lave om på, og jeg er så spændt på den næste store udfordring der venter mig. Lige nu er jeg dog nødt til at prøve at flytte mit fokus fuldstændigt og vende tilbage til min minibachelor som skal afleveres om 11 dage. Forhåbentlig kan noget af energien fra weekendens oplevelser bruges til at skrive en god opgave.

Translation: This weekend has been magical. I spent the last three days in Copenhagen, doing the Advanced Training Module in Bodyflow. I learnt so much about the program and myself and it really feels like I got an injection of new energy. Hopefully I can use that to start writing the mini version of my Bachelor’s thesis that’s due May 15.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Tusind tak, Katja! Jeg er simpelthen så spændt og glæder mig til at fortælle mere :-)

 • Christine, det lyder så spændende med ATM’en (er selv BodyFlow’er) og vil gerne på den… når jeg har overskud til det. Lyder på dig, som om det er en weekend, som betyder rigtig meget. Og Kristin er en fantastisk underviser.. Blev fanget af hendes coaching på sidste QW om “connecting”. Og det tyder på, at du skal fortsætte inden for Les Mills verdenen. Held og lykke med det :)
  ps din chokolicious bønnekage er et HIT – tusind tak for lækker opskrift :)

  • Hej Louise :-)
   Jeg vil helt klart anbefale dig at vente til du har overskud. Jeg troede jeg skulle lave alt muligt andet når undervisningsdagen var slut, men for det første får man ret mange “lektier” for og skal øve en hel masse, og derudover var jeg bare fuldstændig udkørt mentalt. Jeg kunne i hvert fald ikke fokusere på andet end BODYFLOW i de tre dage…
   Jep, Kristin er fantastisk og gjorde det også rigtigt godt på sidste QW. Hun gav mig en direkte opfordring til at melde mig til Les Mills Superstar, så jeg er vildt spændt på at finde ud af hvad alt det her kan føre til.
   Tusind tak for din kommentar – og hvor bliver jeg glad for at høre at bønnekagen faldt i god jord! Det er jo efterhånden en gammel opskrift, så det er skønt at vide at den bliver brugt stadigvæk :-)