Noget I ikke vidste om mig…

Les Mills GRIT push-up - aktiv ferie - christinebonde.dk– kan I i dag læse på Costume.dk.

For 3 uger siden blev jeg kontaktet af COSTUME og spurgt om jeg ville svare på et par spørgsmål omkring kost, sundhed og træning, og i dag ligger det færdige interview klar på deres hjemmeside. Jeg fortæller blandt andet om hvorfor jeg træner, hvordan jeg holder mig motiveret, hvad det bedste og det sværeste er ved min sunde livsstil og noget som I måske ikke vidste om mig.

Interviewet kan læses HER.

Translation: I did an interview with Costume.dk in which I answer different questions about health, nutrition, and exercise. Find it HERE.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.