Lovechock – love at first bite!

Lovechock healthy chocolate christinebondeLovechock healthy chocolate christinebondeLovechock healthy chocolate christinebonde

Jeg troede næsten det var umuligt, men jeg har fundet en chokolade der overgår Ombar! Jeg faldt tilfældigvis over disse chokoladebarer sidst jeg var et smut i Ren Kost i Aarhus, og jeg er helt nedtrykt over at jeg netop har spist det sidste stykke. Lovechock er håndlavet, økologisk chokolade der er sødet med palmesukker og fri for laktose, soya og gluten. Kakaobønnerne ristes ikke under fremstillingen og alle de gode antioxidanter og andre nutrienter går derfor ikke tabt. Der er mange ligheder med Ombar, men Lovechock formår altså at lave nogle smagskombinationer som lige er en tand bedre. Udover de to varianter jeg valgte findes der blandt andet også med mandel/figen (som HELT klart bliver den næste jeg skal prøve!), gojibær/appelsin og ananas/inkabær. Desuden er kakaoindholdet mindst 80% i alle Lovechock-varianterne mens det overvejende er lidt lavere hos Ombar. Indpakningen kan endda komposteres og belaster derfor ikke miljøet.

En Lovechock-chokoladebar på 40 g. koster 30 kroner hvilket er ret pebret sammenlignet med almindelig god chokolade, men efter min mening er det her også luksuschokolade med masser af gode ingredienser. Kigger man på nogle af ingredienserne som eksempelvis lucumapulver, bourbon vanilje, morbær og kakaonibs, er det bestemt ikke en urimelig pris – og da slet ikke når alt er økologisk. Jeg elsker simpelthen at kunne kigge på en ingrediensliste uden at komme til at rynke på næsen over indholdet, så Lovechock får masser af point fra mig. Jeg bliver nødt til at undersøge om min lokale helsekostforretning forhandler det…

Har I smagt chokolade fra Lovechock? (eller føler I jer fristede nu? Hæhæ…)

Translation: I got myself a new favorite chocolate! This chocolate from Lovechock is even better than Ombar which used to be my favorite chocolate. Lovechock is raw, handmade, organic chocolate that doesn’t contain gluten, soy or lactose. It’s sweetened with coconut palm sugar which has a low GI. There are several different flavors and they all contain at least 80% cacao. The price is 30 dkr for one bar which I think is just fine considered all the great and delicious ingredients and the fact that it’s all organic!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.