Links jeg ka’ li’ #8

links-jeg-ka-li-8

1 ⎠ Det er næsten kun smukke madbilleder der pryder Instagram men ikke på denne profil hvor grim og decideret uappetitlig mad bliver hyldet. SÅ sjovt! Men også ret ulækkert (det skal måske lige nævnes at siden bliver beskrevet som “pics by fools who look like they are eating stools”)…

2 ⎠ Har du hørt om METAsundhed? Jeg er blevet ret nysgerrig på det.

3 ⎠ Stinnas indlæg om madfotografering var virkelig hyggeligt at læse. Hun er så dygtig 💚

4 ⎠ Jeg er nødt til snart at få købt denne bog. Den har ligget i min indkøbskurv i eeeeevigheder.

5 ⎠ En tandlæges tankevækkende bidrag til debatten om flour i tandpasta.

6 ⎠ Sådan skærer du dit granatæble – hurtigt, nemt og uden at få pletter på tøjet.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.