Links jeg ka’ li’

links-jeg-ka-li

1 ⎠ Jeg venter meget utålmodigt på at denne fine top kommer tilbage på lager. Ejjjj hvor er den bare fin – både foran og bagpå. Og farven… Åh!

2 ⎠ Ifølge psykolog, Dr. Melanie Joy, findes der et usynligt tankesæt som ligger til grund for at vi spiser dyr. Hun kalder det for carnism og forklarer det i en ret så tankevækkende lille video. Jeg synes det giver så god mening, og jeg fik virkelig sat tingene i perspektiv.

3 ⎠ Nannas fejring af International Yoga Dag var på alle måder smukt udtrykt.

4 ⎠ Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at nørde og være kreativ med madstyling, men kan det virkelig tage tre timer at anrette en banan på en tallerken?

5 ⎠ Ananas i egen juice, I know, men jeg glæder mig virkelig til at dele denne is med jer! Den er helt klart i top 5 over yndlingsopskrifter i min kommende kogebog.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg kan mærke, at link nummer 2 provokerer mig lidt. Flere årsager. 1) Jeg gad godt vide hvorfra hun ved, at økologisk opdrættede dyr har det lige så dårligt som konventionelle. 2) Hun omtaler kødindustrien som én stor koncert omfattende alle animalske produkter – men for mig er der forskel på dyret i sig selv (kødet) og det produkt, dyret naturligt laver mens det er i live (fx æg og mælk). 3) Hun fortæller, at vi ikke kan træffe et valg før vi er bevidste/oplyste – men tonen i videoen giver mig følelsen af, at hun ikke mener, jeg er ordentlig oplyst, før jeg har truffet et valg om IKKE at spise animalske produkter.

    Jeg er med på, at hun formidler en modpol til carnisme – men jeg synes at hun præsenterer antagelser om veganisme som fakta, præcis som hun kritiserer kødindustrien for at gøre om sig selv. Ord som ‘slaughtered’ er heller ikke ligefrem videnskabeligt neutrale. Ellers en fin video til, at sætte tanker i gang!