Links jeg ka’ li’ #13

links-jeg-ka-li-13

1 ⎠ Har I også bemærket den voksende anti-økologi-bølge? Noget af kritikken går bl.a. på at økologi er til fare for verdens fødevareforsyning

2 ⎠ Faker du nogensinde et smil? Jeg gør – men den her artikel kan måske få mig til at lade være.

3 ⎠ Jeg er blevet inspireret af dem her til en opskrift som jeg snart må i gang med at teste.

4 ⎠ Med al min håndstandstræning ville det nok ikke skade hvis jeg gjorde lidt mere af det her.

5 ⎠ Lige siden jeg var så heldig at høre ham til et foredrag på gymnasiet, har jeg været fascineret af Stig Severinsen – manden der kan holde vejret i 22 minutter – og han siger nogle meget kloge ting om vejrtrækning, som både kan bruges ift. træning (for bedre præstetionsevne) men også bare i dagligdagen (for øget velvære).

6 ⎠ Første afsnit af Fit Livings podcast handler om cheat days – et koncept jeg aldrig ville kunne fungere med – så det var interessant at høre så vidt forskellige perspektiver fra personer med vidt forskellig professionel baggrund.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.