Links jeg ka’ li’ #1

Links jeg ka' li' #1

Jeg er stor fortaler for link love – at man giver hinanden lidt credit ved at dele de links (eller billeder, videoer, guides, artikler, citater, whatever) som fortjener ekstra opmærksomhed. Som noget nyt vil jeg derfor en gang imellem samle noget af det indhold fra nettet som inspirerer mig på én eller anden måde. I løbet af denne uge har jeg bl.a. været vild med lidt af hvert.

1. Shirley fra Sund Hud delte en opskrift på hjemmelavet solcreme som jeg føler mig fristet til at prøve.

2. Den her video gjorde mig mega skruk. Jeg har fulgt Ellen længe via YouTube og jeg elsker den måde hun og familien lever på.

3. Bali har længe været en drømmedestination for mig, og Mies Bali-guide giver mig endnu mere lyst til at tage afsted.

4. En sammenligning af Blendtec og Vitamix som efter min mening er to af bedste blendere på markedet. Jeg tror dog at frøken Detoxinista er liiiidt farvet… Lige som mig selv… Hæhæ.

5. Sofia Mannings video, “Hvordan handler man på sin drøm, selvom man er bange for hvad andre tænker?”, gjorde virkelig indtryk på mig.

6. Hot Yoga Copenhagen har delt en vejledning til en DIY-rens til sin yogamåtte. Mine yogamåtter kunne i dén grad godt trænge til en kærlig hånd.

As a new thing, I wanna share some link love, and these are some of the ones I liked this week.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Åhhh Bali <3 Det er dælme også ét af de steder i verden, jeg MÅ opleve! Jeg har dog lige booket en rejse til Sri Lanka og Maldiverne, så Bali må altså vente, til der igen er penge på kontoen… God søndag!

    • Aj okay, Sri Lanka og Maldiverne kunne jeg virkelig også godt! Det lyder for lækkert :-)
      Også god søndag til dig :-*

  • Jeg bliver så inspireret hver gang Ellen lægger en ny video op! Hvor er hendes familie bare skøn og hvor misunder jeg deres måde at leve livet på!!

    • Fuldstændig enig. Det er så inspirerende, omend lidt utopisk når man bor her i Danmark ;-)