Jeg elsker service

Sofia stentøj fra BilkaSofia stentøj fra Bilka

…altså den slags man bruger til at anrette sin mad.

Jeg har altid været glad for boligindretning og interiør, men jeg er ikke en af dem der elsker nips. Jeg har dog ét eller andet med service især i keramik/stentøj/porcelæn. Det er altså ikke på den der Royal Copenhagen-obsessive eller “det skal være et bestemt mærke”-måde. Min kærlighed til service hænger nok først og fremmest sammen med at jeg elsker at lave mad og opholde mig i mit køkken. Jeg elsker at lave mad til folk og lægger faktisk meget kærlighed i det. I takt med at jeg eksperimenteret mere og mere i køkkenet, og eftersom jeg er kærester med en møghamrende dygtig fotograf, er jeg også blevet utroligt glad for det kreative aspekt ved at anrette mine opskrifter. En rigtig madblogger vil nok ligefrem kalde det for styling, meeen der er jeg altså ikke helt endnu. Jeg synes bare det er enormt hyggeligt og sjovt at kunne udfolde sig kreativt på dén måde også.

I går var jeg taget med min mor til Bilka for at udnytte at der var 25% på alt økologi. Ved et tilfælde faldt jeg over det fine Sofia stentøj som viste sig også at være på tilbud. Faktisk var det nedsat med hele 50% (og er det vist indtil på fredag). Jeg synes det er SÅ fint og minder rigtigt meget om det populære Carla stel fra Bloomingville. Jeg forestiller mig i hvert fald at man kunne anrette nogle ret lækre brownies på et eller flere af fadene… Hvad siger I? Det er nu I skal være taktiske hvis I synes jeg snart skal diske op med en ny kageopskrift, just sayin’ ;-)

Translation: Aside from a lot of organic fruits and veggies (everything was 25% off), I also bought this Sofia porcelain in Bilka yesterday. It reminds me a lot of the Carla porcelain from Bloomingville but this was so ridiculously cheap that I couldn’t help myself.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.