I’m currently reading #2

Ferielæsning

Her er som lovet et lille indblik i hvad jeg læser for tiden. Da min søster så bøgerne var hendes reaktion: “OMG! Sagde du ikke at du havde ferie? Hvad skal du læse op til?”. Min søster kender mig jo og ved udmærket godt hvor meget jeg går op i den slags (og den nederste bog er i øvrigt også en jeg har lånt af hende), men hvis der nu sidder nogle og tænker det samme, kan jeg da lige komme med en lille forklaring. Først og fremmest har det længe været en selvfølge for mig at finde nyt læsestof når sommerferien nærmede sig – se eksempelvis her hvad jeg læste sidste sommer. Desuden har min interesse for træning, kost og sundhed udviklet sig rigtigt meget siden jeg begyndte på studiet – både fordi vi lærer nogle ting som jeg gerne vil gå i dybden med, men også fordi jeg ved hvor vigtigt det er at uddanne sig selv og researche på egen hånd. Den vigtigste årsag til at jeg læser så meget er dog at jeg synes det er pisse spændende. Jeg er en nørd der elsker at nørde – så simpelt er det faktisk. Jeg har faktisk også nogle andre bøger liggende som jeg ikke er helt færdig med endnu, så jeg kunne egentlig godt snart bruge noget solskin så jeg kan sætte mig udenfor med næsen i bøgerne dagen lang.

Translation: When I showed my sister all these books she was like “OMG, I thought you were done with school!” but of course she knows how big my passion is for subjects like these. Even though I’m studying Global Nutrition and Health and learn a lot in school, I still think it’s important that you educate yourself and do your research, so I hope to broaden my horizon a bit this summer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.