Et uundværligt målebæger

Cup dl measurement christinebonde blogCup dl measurement christinebonde blogCup dl measurement christinebonde blog

Jeg har helt glemt at vise jer en af de seneste tilføjelser til mit køkken. Det drejer sig om noget så simpelt som et målebæger! Jeg har fået det af min mor, og jeg må sgu indrømme at det er en af de bedste gaver jeg længe har fået. Jeg har i hvert fald svært ved at forestille mig hvordan jeg skulle kunne undvære det, og så elsker jeg bare det lidt retro-agtige look. “Come on, er det ikke bare et målebæger?” – og jo, det er det, men det er et virkelig godt målebæger. Det måler nemlig både i cups og i deciliter hvilket er utroligt praktisk når man, som jeg, ofte har brug for at omregne fra cups til deciliter. Med det her målebæger er det faktisk slet ikke nødvendigt at omregne noget som helst, da bægeret viser mængden i begge måleenheder; den ene side viser cups, modsatte sider viser deciliter. Smart, ikke?

Målebægeret er købt i IKEA for lang tid siden, men jeg kunne forestille mig at de stadig har noget lignende. Dagens tip er i hvert fald hermed givet videre.

Der er desuden en grund til at jeg har afmålt 1 cup cashewnødder (og “helt tilfældigt” tabt et par stykker ved siden af…). De skal nemlig udblødes til i morgen hvor min kæreste og jeg skal lave den helt store veganermiddag når mine svigerforældre kommer og spiser. Det bliver noget af et projekt, så jeg krydser fingre for at det kommer til at gå godt. Menuen indebærer blandt andet chlorella-/ingefær shots, noriruller, lasagne og brownies. Måske ender der en opskrift eller to på bloggen efterfølgende?

Translation: My mom got me the perfect measuring cup! It measures cups and deciliters at the same time which makes it so easy to use recipes with different measurements. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.