Et Trendsales-kup

Nike Flyknit Lunar1 christinebondeNike Flyknit Lunar1 christinebonde blog

Det er vist rimeligt åbenlyst at jeg elsker Nike sko og særligt Flyknit-modellen. For knap 2 uger siden tilføjede jeg dette par til samlingen som nu består af 3 eksemplarer. Normalt koster denne model 1400 kr., men jeg har faktisk ikke givet fuld pris for nogen af dem. De lyserøde købte min kæreste i Tokyo til omkring 700 kr., de lilla købte jeg på sportsshoes.com med minus 50%, og disse gråmelerede købte jeg næsten ubrugt på Trendsales også til halvdelen af nyprisen. Jeg har før købt brugte træningssko på Trendsales, men jeg køber kun dem som næsten er helt nye, da de helst ikke skal være gået til på et par andre fødder. Derudover er jeg da heller ikke så vild med tanken om at en anden har haft sine ildelugtende, svedige fødder i skoene, men herregud, de kan jo vaskes. For mig er det i hvert fald til at leve med når jeg kan spare penge og samtidig være heldig at få fat i en model som er udsolgt eller udgået.

Kan I også finde på at købe træningssko på Trendsales?

Translation: I’m an addict. I now have a small collection of Flyknits consisting of three pairs. These are the newest ones but I actually bought them used on Trendsales. And they were half price!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Bruger du kun denne model til træning, eller har du også prøvet at løbe i den? Har lige fået et par ind af døren, som jeg ville bruge til løb, men er i tvivl om den sidder fast nok på foden, og kan ikke bruge min retureret hvis jeg afprøver dem. Så ville lige høre dig:)

    • Jeg bruger dem nogle gange til intervalløb på løbebåndet. Det ér jo egentlig en løbesko, men jeg vil ikke bruge dem til langdistanceløb da jeg har nogle andre sko som passer bedre til min løbestil. Når det kommer til løbesko er Asics helt klart mit foretrukne mærke :-)

    • Jamen, jamen… Det her er jo mine allernyeste babyer, Megs! :o Den er svær, for jeg er tosset med dine – især efter at vi fandt ud af de var en str. 38 :D

  • Det gør lige hele shopping turen i new York lidt lettere, jeg køber ALLE deres sko i str 38 og så deler vi