Apropos ikk’ noget: Island, vlogging & Scarlet Pleasure

Apropos ikk' noget: Island, vlogging & Scarlet Pleasure

{ Photo credit: Mr. Photographer himself som allerede har besøgt Island én gang }

Er I klar til endnu en omgang totalt-ude-af-kontekst-agtige strøtanker?

Apropos ikk’ noget:

 jeg glæder mig så åndssvagt meget til i morgen hvor turen går til Island! Faktisk har Nicklas ringet til hotellet for at booke en ekstra dag. Bare fordi. Vi tager derfor først hjem mandag aften i stedet for søndag morgen. I sådan en situation føler jeg mig virkelig taknemlig over at jeg har mulighed for at bestemme så meget over min hverdag.

 det føles helt uvirkeligt at jeg allerede i næste uge skal rejse igen, når jeg tager med min mor og far hjem. Hjem til Frankrig.

 i weekenden sagde jeg ja til at se Startrek men kun fordi Benedict Cumberbatch er med (i 2’eren) – og jeg døde fuldstændig over den her scene. Hans sprøde stemme, britiske accent, sindssyge blå-grønne øjne og mega badass replik. Ahhhmen altså.

 jeg går altid lidt i panik hvis jeg ikke kan finde mit dankort når jeg står ved kassen og skal til at betale. Det er åbenbart det mest pinlige i verden at skulle stå der og være nødt til at lade alle varerne ligge fordi jeg ikke har nogen penge med. Sjovt nok oplever jeg tit at det sker for andre, som reagerer helt afslappet og spørger om der er nogen der vil hjælpe med Mobilepay.

 GRIT Strength nummer 20 er virkelig det hårdeste program der har været længe! Holy moly.

 jeg mistede min ene vante for efterhånden et par uger siden, men jeg har alligevel gemt makkeren i skabet. Det er jo virkelig dumt. Jeg regner ikke ligefrem med at den må mystisk vis dukker op igen, men det føles bare mærkeligt at skulle smide den ud?

 efter at Scarlett Pleasure optrådte til Danmark Har Talent i forrige uge har jeg hørt deres nummer Deja Vu på repeat. Sådan virkelig meget. Jeg håber virkelig ikke at Spotify viser hvor mange gange jeg har afspillet det nummer… Men han synger jo simpelthen så vanvittigt i især det track (og også inde i mit hoved, for jeg har den sang på hjernen fra jeg står op om morgenen til jeg lægger mig på puden igen om aftenen).

 forhåbentlig får jeg taget min vlogger-mødom i løbet af de kommende dage (og opdateret min YouTube-kanal). Jeg har nemlig købt et kamera og en vaskeægte gorilla pod så jeg kan rende rundt og filme mig selv og alt muligt random. Det kommer til at være så grænseoverskridende, men netop derfor starter jeg med at gøre det i et andet land hvor ingen kender mig! Haha.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Christine :) Jeg har boet på island og du er velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for tips – men ellers kommer der lige lidt her:

  Der er SÅ mange pools omkring Reykjavik, som er udendørs. Det er helt fantastisk at sidde i sådan en pool en aften – og hvis i er heldige kan I måske ramme en aften, hvor der også er nordlys. Jeg kan anbefale to pools. Den ene ligger tæt på universitetet (Vesturbæjarlaug) og er lille og hyggelig, og den anden ligger 15 min fra Hlemmur (Laugardalsvöllur) og er stor og mægtig og har en enkelt (men sjov) rutsjebane.

  Loppemarked: nede ved havnen er der en stor hal med en masse lopperier – her kan I virkelig få en masse underlige ting, og herunder kan i være heldige at rende ind i en temmelig billig islandsk sweater jeg indsætter lige hvad KD skriver: ”På loppemarked. Stort set lige ved siden af Harpen ligger en anden islandsk kulturinstitution, nemlig loppemarkedet Kolaportið (Kulhavnen), der i 20 år har holdt til i stueetagen af Reykjaviks toldbygning. Hver weekend flokkes lokale og turister til markedet, hvor det særlige er fiskeafdelingen, der blandt andet byder på nationalretten hákarl gæret og tørret kød fra grønlandshajen. Ellers har stedet det for loppemarkeder sædvanlige udvalg af gamle brugsting, lp-plader, tingeltangel og tøj i dårlig kvalitet. Der er dog også et ganske stort og forholdsvis billigt udvalg af islandske sweatre, ligesom islændingenes status som det mest læsende folk i verden ikke fornægter sig: Her er masser af bøger, også enkelte på dansk.

  Hvad angår barer og cafeer kan jeg anbefale:
  Stofan: Den HYGGELIGSTE café i byen Stofan betyder ”stuen”,
  Babalu: Café I ikke må gå glip af. Der er pynt overalt og de har en god cheesecake.
  Hurra: En vanvittigt hyggelig bar og et sted, hvor der i løbet af ugen er forskellige musikarrangementer.
  Kaffibarinn: Er et mega hipt og cool sted.

  God tur til det skønne land!
  Kh Mia :)

  • EJ, hvor er du sød, Mia! Tusind tak for at dele alle de gode tips. Det hele er skrevet på listen, så vi kan planlægge de kommende dage :-)