Aktiv ferie = nyt træningstøj (Nike + GAP)

Aktiv ferie = nyt træningstøj fra NIke og GAP

Det er nærmest blevet en tradition at jeg lige skal shoppe lidt træningstøj inden vi tager til Frankrig. En lille smule ferieforberedelsesshopping skader jo aldrig. På trods af at jeg havde bestilt i god tid, var det utroligt heldigt at jeg nåede at få det med på ferie, for jeg havde simpelthen formået at få pakken leveret til min gamle adresse i Randers! Hvor dumt er det lige?! Først gik jeg lidt i panik og tænkte at jeg aldrig ville se skyggen af den pakke og at jeg lige havde smidt en masse penge ud af vinduet. Jeg havde åbenbart ikke bestilt noget fra Zalando siden jeg flyttede, så jeg tænkte slet ikke på at adressen skulle ændres. Jeg fulgte endda pakken via track&trace, og jeg skænkede det ikke en tanke da jeg så at pakken først var i Aarhus og senere nærmede sig Randers. Først da jeg fik besked om at den var blevet leveret, gik det op for mig at jeg havde kvajet mig. Af en eller anden grund (og heldigvis) havde jeg dog valgt at pakken gerne måtte stilles ude foran døren, så jeg fik min søster (som bor et stenkast fra min gamle adresse) til at køre hen og snuppe pakken som de nye lejere bare havde ladet stå. Ret akavet at liste op og tage en pakke foran døren hos nogle fremmede mennesker! Haha. Min søster måtte derefter få den fragtet ud til min mor som diskret måtte smugle tøjet i kufferten og skaffe pakken af vejen så min far ikke opdagede noget.

Det er altså ret meget bøvl for 4 stykker tøj! For fanden, Christine…

Pakken indeholdt 2 par shorts fra Nike (pink HER, blå HER) og 2 sports-bh’er fra GAP (lilla HER, grå HER). Sidstnævnte er et nyt mærke for mig og jeg faldt pladask for bh’erne. Jeg kunne simpelthen ikke stå for de fine detaljer på ryggen, og så synes jeg virkelig prisen var god sammenlignet med nogle af de yogatoppe jeg ellers har. Det var også vildt svært at vælge mellem de mange farver, og jeg ærgrer mig sådan over at jeg ikke købte nogle flere. De er perfekte til yoga pga. det feminine udtryk og det bløde materiale, men jeg har også brugt dem til vildere aktiviteter uden problemer selvom der er minimal støtte i.

Jeg har vist allerede skrevet om det her på bloggen en del gange – at det område hvor vi holder ferie i Frankrig er genialt hvis man kan lide at være aktiv. Der er så mange muligheder for at lave alt muligt forskelligt, og dét bliver udnyttet. Det handler ikke om at holde træningen ved lige eller kompensere for al den gode mad der bliver spist. Det handler om at blive rørt, lave nogle sjove aktiviteter sammen, opleve de nye omgivelser og være udenfor i det gode vejr så meget som muligt. Jeg elsker det.

Læs også: TRÆNING  I FRANKRIG #1

Indtil videre er det blevet til lidt svømning, pool-gymnastik (på den der totalt useriøse og meget kliché-agtige måde), løb, GRIT, BODYFLOW (hvor jeg var iklædt det andet sæt), petanque og tennis. Hvis I kunne tænke jer et mere dybdegående indlæg med tips til hvordan man kan være aktiv på sin ferie (også selvom man ikke lige bor i et område med de samme muligheder som her), må I virkelig gerne give lyd i kommentarfeltet! Jeg vil så gerne lave noget brugbart læsestof til jer 😊

Nu vil jeg ud og nyde det fantastiske vejr inden den står på skyggehygge når solen bliver for hård. Kan I have en dejlig dag!

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.