5 foodies du skal følge #3

{ Jeg vil vædde med, at uanset om dit Instagram-feed primært er fyldt med bolig, skønhed, rejser, familieliv, træning, kendisser, memes, citater eller andet, så følger du også mindst én profil som kan et eller andet med mad. }

Læs også: 5 foodies du skal følge #2

Jeg har fundet endnu en håndfuld inspirerende profiler på Instagram som jeg lige vil dele med jer. Det er ikke nødvendigvis profiler som udelukkende handler om mad, men de har alle sammen en vinkel på det som jeg synes er interessant at følge med i. Here goes:

@spoons.of.peanutbutter

5-foodies-du-skal-foelge-3

Denne profil er faktisk en jeg lige er begyndt at følge, og profilen er vist også forholdsvist ny. Det er kæresteparret Anita og Tobias som står bag, og de deler deres glæde ved vegansk mad. Det indebærer især en masse grøntsager men også rigtigt mange lækre søde sager. Jeg elsker deres æstetik og hvordan deres profil bare sprudler af madglæde. Den bliver helt klart populær i løbet af no time. Det fortjener den i hvert fald.

@thelittleplantation

5-foodies-du-skal-foelge-3

Kimberly inspirerer mig på så mange områder. Hun er både yogalærer, selvlært madfotograf og -stylist, opskriftsudvikler og uddannet ernærngsterapeut. Mega sejt synes jeg! Kombinationen af at arbejde med mad, ernæring, velvære og fotografi er noget jeg virkelig også drømmer om, så jeg elsker at følge med på både hendes Instagram-profil og hendes vildt fine blog.

@nicolajanehobbs

5-foodies-du-skal-foelge-3

Nicola Jane deler sin kærlighed til yoga og sin passion for mad (eller håndstand og humus som hun selv skriver). Hun er uddannet yogalærer (og i øvrigt olympisk vægtløfter!) og vejleder i ayurvedisk kost. Hendes profil er fuld af smukke yogastillinger, lækre tallerkener og små personlige historier og inputs. Alt sammen indebærer små tips og tricks til hvordan hun tilgår træning, kost og livet.

@sarahs_day

5-foodies-du-skal-foelge-3

Jeg har før nævnt Sarah aka. Sarahs Day, og jeg må indrømme at jeg bliver mere og mere vild med hende. I modsætning til de andre profiler som primært fokuserer på plantebaseret mad, spiser Sarah overvejende efter palæo-principperne – dog har hun en svaghed for rå veganske desserter og (som hun ofte nævner i sine videoer) fruit’n’nut mix. Jeg kan virkelig godt lide hendes tilgang til kost, og hun har nogle meget inspirerende overvejelser bl.a. i forhold til sultfornemmelse, at spise på en intuitiv måde og give kroppen den form for næring den har brug for. Hun spiste selv vegansk over en længere periode men har via trial and error fundet ud af at hun fungerer bedre på den måde hun spiser nu.

@breakfast_cph

5-foodies-du-skal-foelge-3

Vil du gerne inspireres til hvor du skal spise den næste lækre morgenmad/brunch i København? Gerne et sted hvor både pris, koncept, service, omgivelser og selvfølgelig selve maden er i orden? Så skal du tjekke den her profil ud. Simpelthen.

I må have en dejlig weekend derude og husk nu den store dag i morgen!
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.