3 slags sund pizza (opskrifter uden gluten)

3-slags-sund-pizza-opskrifter-uden-gluten

Hvis ikke man må spise pizza i weekenden hvornår så?

Nu er jeg ikke ligefrem fortaler for, at der noget man må eller ikke må spise på bestemte tidspunkter, men jeg synes stadig, at weekenden er det perfekte tidspunkt til at spise pizza – især den hjemmelavede slags. Det er nemlig super hyggeligt at lave og hvis man er heldig, kan det være at der endda er rester tilbage som kan gøre mandagsmadpakken lidt mere spændende og gøre starten på den nye uge lidt sjovere. Derudover er det faktisk ofte lige så hurtigt som at bestille én fra pizzamanden. En tredje bonus er at man helt selv kan bestemme alle ingredienserne og sørge for at den ikke kun tilfredsstiller smagsløgene men rent faktisk også er god for kroppen.

Derfor vil jeg lige dele mine 3 bud på sund pizza her:
1 ⎠ Pizzabund med sprød skorpe (sprødeste skorpe jeg nogensinde har fået på en glutenfri variant)

2 ⎠ Snaskede pizzabagels (kan også sagtens laves som en almindelig pizzabund)

3 ⎠ Nem blomkålspizza (nok min yndlingsopskrift – især pga. fyldet som er lidt anderledes)
Jeg befinder mig faktisk lige nu i Frankrig, mit andet hjem, og her skal jeg være den næste uges tid. Mens min tur til Island var dedikeret til at slappe af og tage på opdagelse i et helt nyt land, er det faktisk ikke meningen jeg skal holde fri mens jeg er i Frankrig. Det er dog en kæmpe luksus at kunne skifte mit hjemmekontor ud med de dejligste franske omgivelser. Afslapning skal der dog nok blive tid til, for jeg skal i hvert fald ikke sidde indenfor når solen skinner fra en skyfri himmel!

I må ha’ en dejlig weekend ?
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.