TO DO-liste for februar

to-do-liste-for-februar-1

Jeg har indtryk af at det er de færreste der elsker februar. Netop som man troede at det værste var overstået (hvis man altså ikke er så glad for vinter og dermed januar), skal man også i gennem februar inden foråret kan begynde at banke på døren. Jeg elsker februar fordi det er min fødselsdagsmåned (andre der har et lidt specielt forhold til den måned de er født i?) og fordi det minder mig om, at foråret er lige om hjørnet. I februar skal jeg:

1 ⎠ begynde at undervise i YO STUDIOS (faktisk har jeg mine første klasser i aften) 💚

2 ⎠ udnytte at jeg er inde i et rigtigt godt flow ift. opskriftsudvikling. Har I nogle ønsker til bestemte retter som I gerne vil have en Christineficeret udgave af?

3 ⎠ holde fødselsdag og se min meget savnede familie. Jeg fylder år den 28. men tror at der skal arrangeres noget i weekenden inden. Godt selskab og lækker mad – ret meget mere beder jeg ikke om!

4 ⎠ blive lidt bedre til at bruge Spotify. Jeg må cirka være den eneste i verden der endnu ikke er helt fortrolig med lige netop dén musiktjeneste, men det skal der laves om på så jeg kan mikse nogle lækre spillelister til mine klasser i YO.

5 ⎠ forhåbentlig have besøg af søde og dygtige Stinna som jeg ikke har set i evigheder!

6 ⎠ inkorporere endnu mere yoga i min træning nu hvor jeg har adgang til både Hatha, Vinyasa og Yin gennem min nye arbejdsplads.

7 ⎠ tage mig lidt sammen og få læst nogle flere bøger. Min plan er at læse mig varm med en kogebog – højst sandsynligt denne, som den dygtige forfatter var så sød at forære mig i lørdags.

8 ⎠ blive mere struktureret og huske at få skrevet alt i kalenderen. Jeg synes der sker mange spændende ting i mit liv i øjeblikket, og jeg kan faktisk godt tage mig selv i at blive helt overvældet. På den gode måde. Mere struktur må være vejen frem.

 

Hvad har I på programmet i februar?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.