Links jeg ka’ li’ #6

links-jeg-ka-li-6-christine-bonde-blog

Hvis jeg selv skal sige det, indeholder denne omgang links altså ret meget tankevækkende viden (og en enkelt mundvandsfremprovokerende opskrift) der i dén grad er værd at tygge på i løbet af weekenden som er lige om hjørnet:

1 ⎠ Mias madfilosofi og forklaring på hvorfor hun ikke er veganer er meget inspirerende! Måske især for mig, fordi jeg har haft en kladde til et lignende indlæg liggende i 100 år. Det må jeg simpelthen se at få skrevet færdigt!

2 ⎠ Maria fra Vanløse Blues kan altså andet end at lave fantastiske salater. Fx denne overdådige chokoladekage som jeg simpelthen bliver nødt til at prøve! (…mon hun serverer den for mig næste gang jeg kommer på besøg, hvis jeg skriver det her? *hint hint*)

3 ⎠ Jeg elsker TED-Ed, og denne video omkring hvordan sociale medier påvirker vores hjerne og vores adfærd er interessant. Og lidt skræmmende. Og lidt pinlig.

4 ⎠ Er den veganske måde at spise på 100% optimal for alle? Det tror jeg ikke. Denne artikel giver 4 bud på hvad der kan være afgørende for, om man trives på vegansk kost.

5 ⎠ Man kan hurtigt blive ruineret hvis man køber superfoods (og lidt irriteret over det begreb som egentlig mest er et marketing trick), så det er da meget fedt at vide at man kan få de samme fordele fra en lang række helt almindelige men virkelig næringsrige fødevarer.

Apropos kage og mundvand… Jeg checker ind igen i morgen med en opskrift på en totalt oldschool men meget undervurderet dessert. Måske har I allerede set den på min story på Instagram?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.