GRIM – bekæmp madspild med grimme økologiske grøntkasser (inkl. 20% rabatkode)

Indlægget indeholder reklame

GRIM – har du hørt om det? Altså virksomheden GRIM, som siden juli 2018 har været en del af kampen mod madspild, idet de hylder “(…)alt det, der ikke lever op til normerne ved at skabe en ny kvalitetsstandard for hvad der betragtes som spiseligt.”

Helt konkret betyder det, at man hos GRIM kan købe frugt- og grøntkasser med afgrøder, der tilsyneladende er uperfekte – misfarvede, deforme, for små, for store, overdyrkede, umodne, overmodne, ridsede eller lignende – og dermed ikke vil kunne sælges i et regulært supermarked.

Spis GRIMt og reducer den negative miljøpåvirkning

Ved at spise grimme (og i øvrigt økologiske, lokale og biodynamiske) frugter og grøntsager kan du dermed støtte GRIMs mission om at reducere den negative miljøpåvirkning fra fødevaresystemet. Det er en håndgribelig måde at bekæmpe madspild på og samtidig skabe opmærksomhed omkring problemet på en sjov måde. For som GRIM selv siger “(…)se lige på alle de (vid)underlige æbler, fejlslagne appelsiner og vanskabte agurker – hvor befriende!”.

Jeg synes virkelig at de to piger, grundlæggerne Petra og Carolin, har fat i den lange ende. For foruden at gøre noget godt for miljøet gør de også noget godt for vores opfattelse af skønhed, fordi de har erklæret FUCK BEAUTY STANDARDS også på madfronten. Vi har så mange skønhedsidealer og -standarder. Tænk engang at det også findes indenfor fødevareindustrien; at vi har æstetiske standarder for den mad vi producerer, sælger og spiser. Hvor vanvittigt er det ikke lige?

GRIMme frugt- og grøntkasser

GRIM har pt. tre forskellige frugt- og grøntkasser; MINI & MEAN (som er den jeg har modtaget), SMALL & UGLY samt BIG & BEASTLY. Du kan læse mere om alle kasserne og deres indhold lige HER.

Få 20% i rabat

Vær med til at gøre en forskel i kampen mod madspild og bestil din første box med GRIMt frugt og grønt lige HER. Jeg har været heldig at få en rabatkode til dig som giver 20% på din første kasse.

Rabatkoden er: CHRISTINEBONDE

Jeg håber I har lyst til at prøve det af og fortælle mig hvad I synes! Tag mig meget gerne på Instagram @christinebonde så jeg kan se at I spiser GRIMt ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.