Et tight-tip #5: Casall sculpture mesh

et-tight-tip-5-casall-sculpture-mesh-jpeg-jpeg

et-tight-tip-5-casall-sculpture-mesh2-jpeg-jpeg

et-tight-tip-5-casall-sculpture-mesh3-jpeg-jpeg

et-tight-tip-5-casall-sculpture-mesh1-jpeg-jpeg

Tights HER // hættetrøje HER

Jeg har en mindre obsession med træningstights – virkelig gode træningstights that is. Herhjemme bliver alting fx gjort op i hvor mange tights jeg kan få ud af et givent beløb. Det svarer lidt til dengang man var lille, hvor man fik lommepenge og lynhurtigt regnede ud hvor mange stykker tyggegummi det kunne gøres op i. Sådan har jeg det lidt med tights. Nu er det ikke fordi jeg får synderligt mange lommepenge but you get my point. Der er ikke ret mange materielle ting jeg craver og bare eje, men min samling af træningstights har det altså med at vokse.

På trods af min obsession er det faktisk ikke fordi mit klædeskab er fuldstændig proppet med træningstights. Jeg er nemlig utroligt picky hvilket nok skyldes at jeg har været i gennem rigtigt mange tights som bare har skuffet. I dag vil jeg tippe om et par tights som ikke skuffer. Det drejer sig om Casalls Sculpture Mesh tights som jeg har fået lov at teste. Det er sådan set lidt pinligt at indrømme, jeg har stort set haft dem på hver dag lige siden jeg fik dem for 2 uger siden. Ikke kun til træning men også bare til at vade rundt herhjemme eller hvis jeg lige er på farten. De er SÅ behagelige pga. den lette kompression men også pga. den høje talje med blød elastik. Jeg forstår i hvert fald godt at man har valgt at kalde dem for sculpture tights. Der er også et eller andet med materialet og pasformen som gør at det faktisk føles som om at man ikke har noget på. En slags second skin feel om man vil. Det er noget jeg især sætter pris på når jeg har brugt dem til yoga og BODYFLOW. Til de mere fysisk krævende træningsformer som fx crossfit og GRIT fungerer de også upåklageligt fordi de har let kompression og bare bliver siddende hvor de skal. At de har små meshdetaljer på benene er også et plus i min bog.

De har faktisk også været min foretrukne beklædning under min Island-tur hvilket I også kommer til at se på vloggen som jeg deler engang når jeg er kommet hjem. Nu vil jeg checke ud igen og nuppe en dukkert i en af de varme kilder!

Christine_bottom_2
Indlægget er lavet i samarbejde med Casall.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ang. tights, så kan jeg varmt anbefale det danske mærke Bella Beluga. Deres tights har let kompression, er højttaljede, har en god skridtkile (ja, det er måske mærkeligt at gå op i, men det gør jeg, haha) og bare superlækre at have på. Og så er det squat prof!

    • Ej, tak for tip! Jeg kender slet ikke mærket men vil helt klart tjekke det ud. Skridtkile (på trods af det lidet flatterende navn) er bestemt også noget jeg går op i 😉