Det vidste du ikke om mig #7

det-vidste-du-ikke-om-mig-7-1

1 ⎠ Jeg tager nærmest aldrig telefonen hvis det er skjult nummer – og det har ikke kun noget at gøre med at jeg gerne vil undgå telefonsælgere og lignende, men også at jeg faktisk ikke er så pokkers vild med at tale i telefon (kun med min allernærmeste).

2 ⎠ Uanset om man er single eller ikke-single, tror jeg at der er visse ting ved en mands udseende som kvinder kigger lidt ekstra på. I ved; kæbelinje, skulderparti, biceps, bagdel… Det gør jeg ikke rigtigt. Jeg lægger altid meget mærke til munden og har nok en mindre obsession med mænd med flotte og/eller meget specielle læber. Tag nu fx Johnny Depp, Benedict Cumberbatch (hooold nu kæft en amorbue altså), Isak fra SKAM.

3 ⎠  Jeg har det totalt ambivalent med at svømme i havet. Åbent hav er både noget af det mest befriende og det mest skræmmende jeg kan komme i tanke om. Jeg synes det er lige dele lækkert og lige dele ulækkert at svømme i havet, når man tænker på hvor stort det er men også hvor meget crap vi lukker ud i det.

4 ⎠  “Hvorfor” er muligvis det ord jeg slider allermest på, og jeg har en utrættelig lyst til at kende årsagen til nærmest alting. Det giver vist lidt sig selv hvorfor flere og flere kalder mig Spørge-Jørgen…

5 ⎠ Jeg tror rigtigt meget på min mavefornemmelse og intuition.

6 ⎠ Jeg synes det er utroligt anstrengende at kommunikere med nogen, hvor jeg føler at hver eneste sætning skal afsluttes med en glad smiley for ikke at komme til at virke kold/snobbet/afvisende/uinteresseret/whatever. Det burde ligesom ikke være nødvendigt, vel?

7 ⎠  Der er noget ved tanken om at bosætte sig i udlandet, nærmere betegnet Australien eller New Zealand, som de sidste måneder har trukket mere og mere i mig. Jeg ved ikke helt hvor den kommer fra, eftersom jeg aldrig har haft den store udlængsel, men jf. punkt 5 tror jeg at jeg er nødt til at gøre noget ved min fornemmelse.

8 ⎠ Jeg åbner sjældent døren hvis ikke jeg venter besøg eller post.

9 ⎠  Af én eller anden grund gør jeg mig mange tanker omkring opdragelse og hvilke værdier og normer jeg engang vil videregive – og det på trods af at jeg ikke ønsker mig at blive mor lige foreløbig.

10 ⎠ Jeg elsker mennesker der tør at vise ægte, dybtfølt og barnlig begejstring. Mere af det, tak!

 

Det kunne være hyggeligt hvis I også ville dele et lille fun fact om jer selv. Hvem er du, der sidder bag skærmen og læser med? 😃

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ideen med Australien/NZ synes jeg helt sikkert du skal kigge nærmere på!
  Selv sidder jeg p.t i Sydney og skal være væk i knap tre måneder. Jeg har været her i en måned ind til videre, og her er så rart!

  Menneskene er så søde og åbne – og for dig og din interesse i plantebaseret kost, ville du ikke kunne andet end at elske det hernede! Veganske/Vegetariske mennesker/steder er overalt!

  Og jeg kan selv mærke at det at flytte så langt væk fra alt og alle, virkelig gør en forskel i personlig udvikling – men fun fact, jeg er det sygeste familiemenneske, så min grænse går ved de tre måneder; mere end det og jeg ville ikke kunne klare det, haha!

  • Ej, tusind tak for din kommentar, Karoline! Det gav mig lige endnu mere lyst (og mod) til faktisk at gøre det. Jeg har netop også indtryk af at menneskerne og stemningen bare er noget helt særligt. Tanken om at være væk fra alle mine nærmeste i Danmark er også vildt skræmmende for mig, så jeg er ikke sikker på hvor længe jeg ville kunne “holde ud” at være væk, men jeg MÅ bare opleve det dernede. Min veninde har boet der, så måske tager jeg hende med :-)

   Har du lyst til at fortælle om, hvad du laver dernede? :-)

 • Har med tiden lært at jeg skal følge min mavefornemmelse og intuition. Også selv om det ikke giver mening, når jeg siger det højt. Selvom jeg ikke kan give fakta på hvorfor jeg skal i den ene eller anden retning. Blot at det føles rigtigt og gør mig glad. Og måske når jeg så står i et andet land eller et andet job,uddannelse osv, kan det være min mavefornemmelse siger noget andet. Og så kan man jo altid vende om 🙏

  • Det tager nemlig lidt tid at lære at turde stole på den der intuition. Den der fornemmelse som man ikke helt kan forklare, men som ofte leder én i den rigtige retning 💚