Det vidste du ikke om mig #5

_MG_8463

1. Jeg snakkede engelsk inden jeg begyndte i skole fordi jeg så riiiiigtigt meget Cartoon Network. Tak til især Dextors laboratorium, Powerpuff Pigerne, Ko & Kylling, Johnny Bravo og Frygtløs den frygtsomme hund.

2. Jeg har været jordens største slikmund og levede en overgang nærmest kun af brød og andre kulhydrater. Tyndfed? Så meget som man overhovedet kunne være! Hæhæ.

3. Jeg har altid været fascineret af ord og sprog og har nok også altid haft en lille forfatter i maven…

4. Modsat nærmest alle andre har jeg aldrig haft den der udlængsel og lyst til at rejse rundt og opleve hele verden. Jeg elsker at opleve nye steder, nye mennesker, nye kulturer, nye områder osv., men jeg elsker bare mit hjem og min trygge base endnu mere.

5. Jeg sidder sjældent helt almindeligt på en stol – altså sådan med ret ryg og fødderne på jorden agtigt. Jeg sidder som regel enten helt ude på kanten, i skrædderstilling, med én fod på låret, én fod på stolen eller i en helt anden stilling som jeg ikke engang kan forklare.

6. Jeg er gået fra at være super perfektionistisk til at være lidt af en slacker til nu at være lidt for perfektionistisk igen. Hvorfor er det så svært at finde balancen?

7. Jeg er ikke just begejstret for small talk, høflighedsfraser og overfladisk snak generelt, hvilket får mig til at gå meta på kommunikationen lidt for ofte i forhold til hvad folk er vant til.

8. Jeg bliver irriteret når folk brokker sig over vejret i Danmark.

9. Jeg har aldrig prøvet at skifte en pære. No shit!

10. Jeg ville ønske at jeg kunne tale fransk, først og fremmest fordi det ville være ret nyttigt på vores mange ferier i Frankrig, men også bare fordi jeg synes det er det smukkeste sprog i verden.

Fifth round of random facts about me.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hey, Kunne du lave en blogpost af bøger som du ville anbefale at man læste?
  Synes du er super inspirerende.
  Kh. Victoria

  • Du kan allerede finde lidt under kategorien “READING” men jeg kunne godt finde på at lave flere indlæg med deciderede boganbefalinger :-) Tak for ideen og de søde ord!

 • Hej Christine :-)

  Jeg er så glad for din blog, den er så reflekteret og rar at læse.
  Jeg tænkte på om du kender appen duolingo? Der kan man øve sit skolefransk hvis man har noget, eller starte helt fra bunden. Ellers findes også en der hedder memrise – jeg bruger dem begge til at holde mig i gang med forskellige ting. Et lille tip, hvis motivationen til at udleve franskmandsdrømmen skulle melde sig.

  Kh Astrid (fra gymmis).

  • Tak for de pæne ord, Astrid! Du er sgu sød. Og den eneste jeg kender som ville beskrive min blog med ordene “den er rar at læse” 😄 Og så elsker jeg at du skriver gymmis i stedet for Paden 😛