Strala yoga workshop

“𝚖𝚘𝚟𝚎 𝚎𝚊𝚜𝚢.
𝚎𝚟𝚎𝚛𝚢𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚢𝚘𝚞’𝚟𝚎 𝚐𝚘𝚝.
𝚒𝚗 𝚎𝚟𝚎𝚛𝚢 𝚍𝚒𝚛𝚎𝚌𝚝𝚒𝚘𝚗 𝚢𝚘𝚞 𝚌𝚊𝚗”


𝗦𝘁𝗿𝗮𝗹𝗮 er en bevægelsesbaseret yogaform med rødder i tai chi, qigong, Traditional Chinese Medicine og natural movement. Det er en praksis, som giver dig adgang til dit fulde potentiale og dit optimale velvære ved at nedsætte stress, frigøre spændinger og bevæge dig let gennem alle former for udfordringer – på måtten såvel som uden for måtten.

På denne workshop vil vi gå på opdagelse i 𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗹𝗶𝗴, 𝗳𝗹𝘆𝗱𝗲𝗻𝗱𝗲 og 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗸 bevægelse, som er kendetegnende for Strala. Hvorfor betyder det noget, hvordan vi bevæger os? Hvad vil det sige at bevæge sig naturligt? Hvordan kan vi finde ro og lethed i bevægelse? Hvorfor forløber en Strala-time, som den gør? Hvordan kan en bevægelsespraksis have indvirkning på de ting, vi ellers foretager os i livet?

Kom og vær med til en eftermiddag, hvor vi dykker ned i grundelementerne af Strala yoga. Du vil finde ud af, hvordan du kan blive bedre til at lytte til kroppen og klare selv udfordrende ting på en let, intuitiv og energibesparende måde.

𝐃𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐀𝐊𝐓𝐈𝐒𝐊𝐄

  • Workshoppen foregår lørdag den 26. september fra kl. 14.00 til 17.00 i DoYoga på følgende adresse: Store Kongensgade 79, 1264 København K.
  • Prisen er 375 kr. Beløbet refunderes udelukkende, hvis workshoppen mod forventning må aflyses. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give workshoppen til en anden.
  • Pladserne er begrænsede, så skynd dig at reservere din plads ved at overføre via MobilePay til 28780344. Pladsen er din, så snart beløbet er overført. Skriv evt. din mail ved overførsel, så jeg kan sende dig en bekræftelse.
  • Husk at medbringe din egen måtte. Du behøver intet andet udstyr, men sørg for at have behageligt tøj på. 

𝐇𝐕𝐄𝐌 𝐊𝐀𝐍 𝐃𝐄𝐋𝐓𝐀𝐆𝐄?

Alle kan deltage på denne workshop uanset niveau og kendskab til yoga.

𝗗𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝗳𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗴, 𝘀𝗼𝗺
… vil lære en ny yogaform at kende og blive klogere på de grundlæggende elementer i Strala
… vil inspireres i din egen yogapraksis eller måske din undervisning
… vil invitere mere lethed ind i din hverdag og måden du bevæger dig på – mentalt såvel som fysisk
… vil give dig selv en gave i form af 3 timers bevægelse, nydelse, nysgerrighed og nærvær

𝐇𝐕𝐄𝐌 𝐄𝐑 𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑𝐕𝐈𝐒𝐄𝐑𝐄𝐍?

Christine Bonde er BSc i Global Nutrition and Health, personlig træner, sundheds- og bevægelsescoach, Strala guide og kogebogsforfatter. Hun har mere end 600 timers YTT i baggagen inden for Strala og ønsker brændende, at flest mulige mennesker får kendskab til det – ikke kun som yogaform, men også som bevægelsessystem, som sundhedspraksis, som mindset, og måske endda som livsfilosofi.


𝐕𝐈𝐋 𝐃𝐔 𝐕𝐈𝐃𝐄 𝐌𝐄𝐑𝐄?

Fordyb dig her: http://stralayoga.com/about-strala-yoga/