Strala yoga workshop

“???? ????.
?????????? ???’?? ???.
?? ????? ????????? ??? ???”


?????? er en bevægelsesbaseret yogaform med rødder i tai chi, qigong, Traditional Chinese Medicine og natural movement. Det er en praksis, som giver dig adgang til dit fulde potentiale og dit optimale velvære ved at nedsætte stress, frigøre spændinger og bevæge dig let gennem alle former for udfordringer – på måtten såvel som uden for måtten.

På denne workshop vil vi gå på opdagelse i ????????, ???????? og ???????? bevægelse, som er kendetegnende for Strala. Hvorfor betyder det noget, hvordan vi bevæger os? Hvad vil det sige at bevæge sig naturligt? Hvordan kan vi finde ro og lethed i bevægelse? Hvorfor forløber en Strala-time, som den gør? Hvordan kan en bevægelsespraksis have indvirkning på de ting, vi ellers foretager os i livet?

Kom og vær med til en eftermiddag, hvor vi dykker ned i grundelementerne af Strala yoga. Du vil finde ud af, hvordan du kan blive bedre til at lytte til kroppen og klare selv udfordrende ting på en let, intuitiv og energibesparende måde.

??? ?????????

  • Workshoppen foregår lørdag den 24. oktober hos Yoga 2A.1 (Stationspladsen 2A.1, 4180 Sorø) fra kl. 14.00 til 17.00.
  • Prisen er 399 kr. Beløbet refunderes udelukkende, hvis workshoppen mod forventning må aflyses. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give workshoppen til en anden.
  • Pladserne er begrænsede, så skynd dig at reservere din plads ved at overføre via MobilePay til 28780344. Pladsen er din, så snart beløbet er overført. Skriv evt. din mail ved overførsel, så jeg kan sende dig en bekræftelse.
  • Husk at medbringe din egen måtte. Du behøver intet andet udstyr, men sørg for at have behageligt tøj på. 

???? ??? ????????

Alle kan deltage på denne workshop uanset niveau og kendskab til yoga.

??? ?? ?? ???????? ??? ???, ???
… vil lære en ny yogaform at kende og blive klogere på de grundlæggende elementer i Strala
… vil inspireres i din egen yogapraksis eller måske din undervisning
… vil invitere mere lethed ind i din hverdag og måden du bevæger dig på – mentalt såvel som fysisk
… vil give dig selv en gave i form af 3 timers bevægelse, nydelse, nysgerrighed og nærvær

???? ?? ?????????????

Christine Bonde er BSc i Global Nutrition and Health, personlig træner, sundheds- og bevægelsescoach, Strala guide og kogebogsforfatter. Hun har mere end 600 timers YTT i baggagen inden for Strala og ønsker brændende, at flest mulige mennesker får kendskab til det – ikke kun som yogaform, men også som bevægelsessystem, som sundhedspraksis, som mindset, og måske endda som livsfilosofi.


??? ?? ???? ?????

Fordyb dig her: http://stralayoga.com/about-strala-yoga/