Strala yoga workshop – en intro til Stralaens grundelementer

 
Kender du frustrationen over, at du skal passe perfekt ind i en yogastilling? At du skal anstrenge dig for at lave den helt korrekt? Eller at du måske endda er bange for at lave den forkert?
 
I Strala yoga arbejder vi med en indefra-og-ud-tilgang, hvor stillingen er noget, der ruller ud af dig. Den er et resultat af, hvordan du bevæger dig. Med andre ord; den tilhører dig.

Strala yoga workshop: lørdag den 15. oktober

På denne workshop vil vi gå på opdagelse i naturlig, flydende og organisk bevægelse, som er kendetegnende for Strala. Hvorfor betyder det noget, hvordan vi bevæger os? Hvad vil det sige at bevæge sig naturligt? Hvordan kan vi finde ro og lethed i bevægelse? Hvordan kan en bevægelsespraksis have indvirkning på de ting, vi ellers foretager os i livet?
 
 
Kom og vær med til en eftermiddag, hvor vi dykker ned i grundelementerne af Strala yoga. Du vil finde ud af, hvordan du kan blive bedre til at lytte til kroppen og klare selv udfordrende ting på en let, intuitiv og energibesparende måde – både på og uden for yogamåtten dvs. også i andre bevægelsespraksisser.
 
 

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage på denne Strala yoga workshop uanset niveau og kendskab til yoga. If you can breathe, you can do yoga! Det er en workshop for dig, der gerne vil lære en ny yogaform at kende og blive klogere på de grundlæggende elementer i Strala. Det er for dig, der gerne vil inspireres i din egen yogapraksis. Det er for dig, der gerne vil give dig selv en gave i form af 3 timers bevægelse, refleksion og nærvær.

Det praktiske

  • PRIS: 399 kr. for hele workshoppen. Beløbet refunderes udelukkende hvis workshoppen mod forventning må aflyses. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give workshoppen til en anden.
  • TID OG STED: Workshoppen finder sted hos DoYoga i studiet på Vesterbro i København (Vesterbrogade 69, i baggården på 3. sal) kl. 14-17 (kom gerne i god tid)
  • BETALING: Du reserverer din plads ved at overføre 399 kr. via MobilePay til 28780344. Pladsen er din, så snart beløbet er overført. Skriv din mail ved overførsel, så jeg kan sende dig en bekræftelse.
  • HUSK: Medbring gerne en vandflaske og noget til at tage noter. Der er måtter i studiet, som du kan låne.

Vil du vide mere?

Smid endelig en kommentar nedenfor hvis du har spørgsmål om workshoppen eller Strala yoga generelt. Du er også altid velkommen til at sende mig en besked HER. Jeg håber sådan at vi ses!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.