#MOVECAMPCPH: En 6-ugers bootcamp med bevægelsestræning i København

Har du lyst til at træne på en måde, som ikke kun fokuserer på kalorieforbrænding og kropsæstetik, men som har alsidig bevægelse, lærerig leg og frisk luft i højsædet?

Så er denne movement bootcamp noget for dig!

Det er for dig som:

✅ ønsker mere styrke, mobilitet og smidighed
✅ gerne vil i form men have det sjovt imens
✅ kan lide at træne udenfor og bruge byens rum
✅ savner variation i din træning
✅ har lyst til at udvide din komfortzone kropsligt og mentalt
✅ vil lære mere om hvad bevægelsestræning er for noget

Når du lærer at bevæge dig alsidigt, følger der også en letter adgang til at opbygge (og bevare) styrke og smidighed. Det vil hjælpe dig i din hverdag men også i den træning eller sport du ellers dyrker. Derudover vil det gøre dig mere modstandsdygtig overfor skader og skavanker. Din krop bliver robust og dit mindset bliver stærkere i takt med at du oplever, at du kan mere end du tror.

Når vi træner udenfor, får du i øvrigt adgang til det fedeste træningscenter, der aldrig holder lukket; nemlig den kæmpestore legeplads, som naturen og bybilledet udgør.

Jeg vil gerne hjælpe dig med to ting:

1) at se hvor mange muligheder der er for at træne udenfor og komme i form uden at bruge klassisk fitnessudstyr ?

2) at tage dig med ind i verdenen af bevægelsestræning, hvor vi med en legende og nysgerrig tilgang til træning kan optimere vores fysiske form og formåen ?

Lyder det som noget for dig? Så synes jeg du skal deltage i #MOVECAMPCPH, en 6-ugers movement bootcamp hvor vi sammen i en lille gruppe skal bruge bevægelsestræning til at komme i form (og lege og ha’ det nice!).

Der vil blive oprettet en privat Facebook-gruppe hvor vi kan sparre med hinanden og hvor jeg deler detaljer om træningslokationer, tips m.m.

Vi starter 4. maj og pladserne er begrænsede (skriv din mail ved tilmelding så du kan få en bekræftelse). Læs mere nedenfor.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig HER.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.