Kom med mig på træningsferie i Grækenland: En uge med masser af bevægelse, oplevelser og refleksion

Denne unikke og oplevelsesrige træningsferie i Grækenland vil du ikke gå glip af! ☀️

Har du lyst til at forlænge sommeren og tage med på en uge i bevægelsens tegn under varme himmelstrøg omgivet af skøn natur med et team af ligesindede? Så kom med når min kæreste, Morten, og jeg spækker op for en unik træningsrejse til Grækenland den 28. august til 4. september 2022. Vi skal lave yoga i skyggen for den bagende sol med udsigt over havet, løbe og sprinte på stranden, lære at bevæge os elegant og effektivt over forhindringer i miljøet, udforske havet under overfladen, kæmpe for sjov og blive kompetente i at løfte og balancere os selv og tunge ting. Det bliver en uge med fuld smæk på læring, mestring og inspiration, med både hård træning, tid til refleksion og samtaler omkring bevægelsespraksis, træning, livsstil og meget, meget mere.

Er du klar? Klik HER for at booke rejsen ☀️

Hvem kan deltage?

Denne træningsrejse er for dig, som:

✅ elsker at træne udendørs under varme himmelstrøg i naturskønne omgivelser
✅ er vild med at lære nye ting igennem din trænings- og bevægelsespraksis
✅ Vil have mere bevægelsesglæde og frihed i kroppen
✅ gerne vil udforske og inspireres til nye måder at træne på
✅ vil indgå i et fællesskab hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre
✅ er nysgerrig på at vandre på grænsen af din fysiske formåen (og måske endda rykke ved den i trygge omgivelser)

Hvad kan du forvente?

På denne træningsrejse dykker vi ned i forskellige aspekter af bevægelsestræning, og vi vil gerne give dig:

  • den fede følelse af at mestre noget nyt 👏
  • oplevelsen af hvordan seriøs leg og oplevelsesbaseret træning får dig i form og til at opdage nye måder at bruge og bevæge din krop på 🏄‍♀️
  • følelsen af at mestre grundfærdigheder under kontrollerede forhold, for senere at slippe kreativiteten løs under mere kaotiske og frie rammer 🐒
  • redskaber til at blive stærk og smidig på samme tid 💪
  • gruppedynamikken når vi bruger og udfordrer vores bevægelighed i forskellige kontekster, situationer og miljøer 👥

Det praktiske

Vi skal bo på Hotel Porto Myrina, et vaskeægte Apollo Sports-hotel, som passer alle der synes om en aktiv livsstil. Hotellet garanterer et højt niveau på alt lige fra service til sportsinfrastruktur, træning og sund mad. Rejser du alene, vil du aldrig være ensom. På et sportshotel er det altid let at finde nye træningsbekendtskaber og ligesindede. Følg med på en træningsrejse med et fuldspækket program og deltag i det du vil. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau og du bestemmer selv tempoet undervejs. 

Porto Myrina er beliggende på Limnos, Grækenlands 8. største ø. Hotellet ligger i frodige omgivelser kun en kort gåtur fra byen Myrina – en uberørt og charmerende græsk småby. Porto Myrina er en destination i sig selv, og her findes aktiviteter for alle aldre, og træningsmulighederne er omfattende både på land og til vands, uanset om du vælger at træne alene eller i gruppe.

Vi mødes og rejser sammen til vores fælles destination.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at skrive til mig her, hvis du har spørgsmål. Følg også gerne med på min Instagram @christinebonde hvor jeg deler en masse om turen.

For mere information kan du tjekke siden hos Apollo HER hvor du også kan læse mere om Morten og mig som dine undervisere.

Tilmeld dig træningsrejsen HER.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.