Everyone has a snack stash

 

Kender I det at man gennemroder alle skabe og skuffer i køkkenet når man pludselig får lyst til noget lækkert? Jeg har selv et helt skab fyldt med gode sager som kan hjælpe mig med at tilfredsstille min søde tand. Måske undrer I jer over at mit lille forråd ikke indeholder en eneste slik- eller chipspose, men det spiser jeg praktisk talt aldrig og har faktisk ikke gjort det i mange år. Det betyder dog ikke at jeg ikke bliver lækkersulten! Jeg er nok den største aften-snacker og mit skab skal helst altid indeholde de viste ting så jeg eksempelvis kan lave konfektkugler, chokolademousse eller hjemmelavet topping til en klat skyr.

Hvad indeholder jeres snack-forråd?

Translation: This is what I need in order to satisfy my hunger for goodies. My sweet tooth doesn’t need chips or candy, but that certainly doesn’t mean that I’m not fond of snacking – because I AM! These ingredients can be used for so many delicious snacks (and desserts as well), and they’re always part of my little stash. What does your snack stash look like? (I’m sure you all have one!)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.