Opskrift: Vegansk risalamande med havtornsauce

YOGA: De 5 bedste webshops

yoga-de-5-bedste-webshops-1

Yoga er nok noget af det jeg brænder allermest for, og det har jeg efterhånden gjort længe. Alligevel gik der noget tid, før jeg fandt noget yogatøj som jeg ikke bare kunne lide, men som jeg elskede. Da det gik op for mig, at yogatøj bestemt ikke bare er sandfarvet, løstsiddende hippietøj lavet i hør (jep, den slags fordomme havde jeg virkelig waaaay back), åbnede der sig en helt ny verden for mig. I dag vil jeg dele mine 5 yndlingsshops når det kommer til yoga.

 

YOGAREBEL.COM  Jeg starter med min favorit: Yoga Rebel London! Det er her jeg har handlet allermest, hvilket nok hænger sammen med at det også er her jeg oftest bliver fristet. Det er ikke mere end en time siden at jeg fyldte kurven op med lidt for mange fine sager fra mærket Varley som de lige har fået. Det er bare så lækkert og feminint. Generelt har de bare alle de bedste mærker, og der kommer hele tiden nye varer. Det er virkelig et farligt sted for mig…

GOYOGI.DK  Som dansk yogaentusiast kommer man simpelthen ikke uden om GOYOGI. Ikke kun fordi udvalget er stort og omfatter nogle af de bedste mærker, men også fordi det er ejet af sødeste Louise Wang Nielsen, som er en kæmpe ildsjæl og endda har lavet sit ejet mærke, Moonchild Yoga Wear. Jeg har købt alt fra tights til toppe til måtter, og hver gang har jeg fået en sød, håndskrevet hilsen med i min ordre. Små ting kan gøre en stor forskel nogle gange. Jeg elsker i hvert fald at handle der.

LULULEMON.CO.UK  Lululmemon laver tøj til alle mulige former for træning, men jeg synes især de er skarpe på løbetøj og yogatøj. I virkeligheden er der jo ikke rigtigt nogen definition af hvad yogatøj er, og jeg tror også det er meget, meget individuelt, hvad folk stiller af krav til det tøj de skal dyrke yoga i. Jeg er bare vild med Lululemons smukke farver og snit, og jeg kunne købe mig fattig i tights og sportsbh’er.

YOGAUDSTYR.DK  Yogaudstyr er, som navnet indikerer, et sted for andet end bare yogatøj. Det eneste yogatøj jeg har købt derfra er ToeSox, men dem bruger jeg til gengæld også flittigt. Jeg bor tæt på den fysiske butik, og jeg synes ikke at udvalget at tights og toppe er prangende, men til gengæld er det et godt sted hvis man lige mangler noget gear fx i form af en blok, et bælte, en vandflaske eller lignende.

YOWEAR.DK  Jeg har faktisk ikke handlet hos YO WEAR endnu, men ironisk nok har jeg altid et eller andet liggende i kurven derinde. Det er især pga. mærket Alo Yoga som YO WEAR er de eneste i Danmark der forhandler. Det har ry for at være noget nær det bedste yogatøj man kan få fingrene i. Derudover har de mærket Olympia Activewear som jeg også bare synes er noget det smukkeste træningstøj! Jeg har ikke prøvet nogen af mærkerne, og jeg ved ikke rigtigt hvordan materialet er (en ting som er meget afgørende for mig), så hvis I har nogle gode råd, må I meget gerne give lyd.

Jeg håber I kunne bruge mine tips. Jeg ville i hvert fald ønske at der havde været en lignende guide da jeg ikke rigtigt vidste hvor man kunne finde et lækkert outfit til en omgang yoga. Hvor elsker I at shoppe yogatøj henne?

Christine_bottom_2

   

3 kommentarer

 • Nina

  Jeg synes ikke det. Spesielt yoga bh-ene og tightsene er meget bra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Har du tester yogatøyet fra norske Run&Relax? Det er fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

   Nej, faktisk ikke! Men jeg har hørt så meget godt om det. Synes også det er rigtigt fint, men er lidt bange for at jeg synes materialet er for tyndt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Vegansk risalamande med havtornsauce