VIDEO: Løvekugler (sunde, runde Lion bars)

Løvekugler (sunde, runde Lion bars) - 2

Løvekugler (sunde, runde Lion bars) - 1

Indlægget indeholder affiliate.

Kan vi ikke godt bare vedtage at det ikke er upassende at kalde de her banditter for løvekugler? Jeg kan simpelthen ikke komme på et bedre og mere rammende navn. Det ligger bare så godt i munden. Navnet altså! Navnet! Kuglerne gør selvfølgelig også… Men… Ja. Jeg er ude på dybt vand nu…

× Løvekugler aka. sunde, runde Lion bars 

Til 16 kugler:

Se fremgangsmåden for opskriften i videoen ovenfor.

Ingredienserne er stort set de samme som i mine sundere Lion bars. Den eneste forskel er at majsgaletterne er blevet byttet ud med cornflakes, men i bund og grund er det jo næsten det samme. Normalt går jeg lidt en bue uden om opskrifter som kræver at jeg skal overtrække noget med chokolade, især hvis det er noget der er rundt, men jeg synes faktisk at den her opskrift er lettere end min første. Det er første gang nogensinde at jeg bruger cornflakes i en opskrift, men jeg fik sådan lyst til at prøve det efter at have opdaget en crapfri version i min Irma (ja, jeg kalder den min Irma for den ligger nærmest i samme bygning som min lejlighed). Vi er altså ikke ude i Kellogg’s Frosties eller noget i den dur, men en sukkerfri version med majs som den eneste ingrediens. Bum. Ikke så meget pis der.

Hold i øvrigt øje med min YouTube-kanal (og abonnér gerne HER – så bliver jeg så glad!) da der er meget mere materiale på trapperne. Er der noget bestemt I gerne vil se i videoformat?

Christine_bottom_2

8 Replies to “VIDEO: Løvekugler (sunde, runde Lion bars)”

 1. yaay, en fin video. Meget mere af det :-)

  Klem!

  1. Christine Bonde says: Svar

   Ihh, tusind tak, Emma! Du er jo selv så hamrende dygtig til den slags 😘

 2. De ser helt vildt lækre ud, og så er det et kæmpeplus, at de tilmed ser ret simple ud at fremtrylle (:

  1. Christine Bonde says: Svar

   De er virkelig simple må man sige! Både ingredienserne og fremgangsmåden ☺️

 3. De ser for lækre ud! I øvrigt, hvor er det smukke service i videoen fra?

  1. Christine Bonde says: Svar

   Tusind tak, Laura ☺️ De små, helt hvide skåle er fra Søstrene Grene og den lidt større (med cornflakes i) er Kähler Ombria. Den med mønster er købt på en af mine ferie i Frankrig (butikken hedder Casa hvis du tilfældigvis rejser i det område) 😄

 4. Har du evt en idé til en billig substitut for morbær?

  1. Christine Bonde says: Svar

   Hmm, ikke lige umiddelbart da de både giver den rigtige konsistens, sødme og karamelsmag. Måske dadler? 🙂

Skriv et svar